八年级上册英语作业本

八年级上册英语作业本

【范文精选】八年级上册英语作业本

【范文大全】八年级上册英语作业本

【专家解析】八年级上册英语作业本

【优秀范文】八年级上册英语作业本

范文一:八年级上册英语unit4作业

布置时间:

1. 离……近

2. 在镇上

3. 到目前为止

4. 才艺表演

5.坐公共汽车10分钟的路程

6.共同;共有

7.世界各地;全世界

8.……越来越……

9.……各种各样的

10.是……的职责;由……决定

11.编造(故事、谎言等)

12.在……方面发挥作用/有影响

13.例如

14.认真对待

15.梦想、希望)实现;达到

16.因做某事而感谢。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1. 它是最大的。

2. 它有最大的屏幕。

3. 它在这附近最受欢迎。

4. 它离我们家最近。

5. 它需要最短的等待时间。

6. 它拥有最舒服的座位。

7. 你能最便宜的买到衣服。

8. 他们播放最无聊的歌曲。

9. 他们选曲子最认真。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1.欢迎到我们小区来。

2.你能买到最新鲜的食物。

3.因为它们有最大的座位,所以你能做的最舒服。

4.感谢你告诉我。

5.镇上最差的服装店是哪个?

梦的衣裳。它比蓝月亮更糟。它的服务最差。

6.昨天晚上我们去了镇上最差的餐馆。

7.Tom在那部电影中演的最好。他比其他演员演的好多了。

8.他总能找到最有趣的去演的角色。

9.它离你家多远。乘公共汽车十分钟。

10.Danny’s是最好的一个因为它最近。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1.她是最有创意的演员。

2.你认为谁是最差的?

3.我认为他是最有天赋的人。

4.观看别人展示才艺总是很有趣的。

5.才艺秀正越来越受欢迎。

6.所有的节目有共同的一面。

7.他们寻找最好的歌手,最有天赋的舞者,最最激动人心的魔术师,最幽默的演员等等。

8.这由你决定。

9.不是所有人欣赏观看这些节目。

10.如果你不太当真的话,它们还是看头的。

11.关于它们很棒的事情是它们给了人们使他们实现梦想的的道路。

教师心语:

自我纠错:

范文二:八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

8

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

3.—What are you going to do this weekend? —I’d like _____my parents.

A.to visit B.visit C.visiting D. visit

4. —She has a headache.She can’t attend the meeting. —______.

A.It doesn’t matter B.It sounds wonderful C.I’m sorry to hear that D. really

5. —I’m sorry,I can’t go to the movies with you.—Oh,that’s too bad.Maybe _____ time

A.the other B.other C.another D. others

6.—Can you go to the science museum with me tomorrow?

—_______,but I have to study for my chemistry test.

A.I'd love to B.Never mind C.It’s nothing D. Yes, please

7.He ______ stay at home, because his mother was ill.

A. has to B. have to C. had D. had to

拓展题:中考链接:

1.Chinese climbers carried the Olympic Flame to the top of the world’s highest

mountain______8th of May 2008.(2008,苏州)

A. on B. at C. in D. from

2. —-Ben, would you like to play football with us?

—- _____,but I have to wash the dishes first.(2008,重庆)

A. No, I can’t B. I don’t want to C. Yes, please. D. I’d love to.

3.Great changes have taken place in China, who can tell ______it wouldbelike in ______five

years?(2008,青岛)

A. how;other B. what;more C. how;another D. What;another

八年级上册英语效能作业本

一般作业:

单项填空

1. Helen _______ than Kate.

A.is calmer B.is calm C.calm D.are calmer

2. Now telephones are very popular and they are much ______ than before.

A.cheap B.cheaper C.cheapest D.the cheapest

3. Which subject do you like ______, English or Chinese?

A.well B.better C.the best D.good

4. Let’s go by plane.It’s ______ than by train.

A.faster B.fastest C.slower D.slowest

5. Isabella and Maria _____ girls.

课 后

作业题 A.are all B.are both C.all are D.is both

6. ______ we can see, our country is more and more beautiful and stronger.

A.As B.Like C.If D.Since

拓展题:

1. I prefer skiing to climbing because I think climbing is ______skiing.

A. not as exciting as B. not more exciting as

C. not most exciting as D. more exciting than

2. Our family has bought a car so we can travel _____than before.

A. most easily B. less easily C. easily D. more easily

3._____ you study, _______grades you will get.

A. The hard, the good B.The harder, the better C. Harder , better D. The hard, the well

八年级上册英语效能作业本

八年级 科目 英语 效能作业本

一般作业:

单项选择

1. We spent_____ day_____ the problems.

A. the all; discuss B. the whole; discussing C. all the; with D. all the; to discuss

2. My father makes me_____ every morning.

A. exercise B. exercises C. to exercise D. on exercise

3. It’s important_____ me to have a new bike.

A. of B. for C. to D. on

4. I like to have a friend who_____ me.

A. like B. liking C. is like D. are like

课 后

作业题 5._____he is a little boy, he plays soccer very well. A.Because B.But C.Though D.For

6. Holly thinks there are_______ between ______countries.

A.different;difference B.difference;different

C. differences;different D. different;differences

拓展题:

1 .Stop ______so much noise! My father is sleeping.

A. to make B. making C to hear D. hearing

2.--What do you think Tina is like?--She used to be quiet,but she is quite _____now.

A. clever B. serious C. outgoing D. strict

3. Beijing,the capital of China,is one of _____cities in the world.

A. the biggest B. bigger C. much bigger D. big

范文三:八年级英语上册校本作业--国庆作业一有答案

八年级(上)英语国庆练习卷一

班级 姓名

一. 单项填空(10分)

( )1._______students watch TV three or four times a week. A. Most B .The most C .The some D . The all

( )2._____ TV too much isn't good ______ our eyes.

A. Watch; to B. Watching; for C. Watch; for D. Watching; to

( )3.---Does your mother wants you ____ milk every day? ---Yes, of course. She says it’s good. A. drink B. to drink C. drinking D. drinks ( )4. ---_____ do you eat junk food? ---About once a week.

A. How B. How many C. How long D. How often

( )5.---Do you think that you have a healthy habit?---Yes. I _______ my health.

A. look at B. look after C. look up D. look like

( )6.It's important to eat a ________diet. A. balanced B. balance C. balancing D. balances ( )7. —“My father has bought a new car.”

— “

— “It’s blue and beautiful.”

A. What do you like? B. What’s it like? C. How is it like? D. How do you think of it? ( )8. I'm________. I need to have a good rest. A. hungry B. tired C. thirsty D. stress out

( )9. -Miss Brown has a bad cold. She feels terrible. - ________.

A. Sorry to hear that. B. That’s a good idea. C. Is that so? D. I don’t think so.

( )10. He works very hard. Every night . he doesn't go to bed _____eleven o'clock.

A. after B. until C. since D. in 二、完形填空(10分)

Mrs. Brown, a rich woman, lived with Benny. She liked Benny very much. She made little coats for him and gave him the ____1____ food. Benny grew fatter every day. Mrs. Brown didn’t want to take him out for long walks because she ____2____ long walks herself, for she was also very fat. One day Benny became ill. He lay on the floor and would not eat anything. Mrs. Brown was very afraid, so she ___3__him to the doctor. As soon as the doctor saw Benny, he knew what had happened. “Will you leave your __4__ behind with me for two days?” he asked Mrs. Brown. “I am sure I will make him eat.” She __5__. When the woman had left, the doctor told his man to put Benny in a little room and give him only cold water.

Mrs. Brown came to the doctor’s house two days later. The doctor brought Benny to her. He looked like a __6__ dog. He jumped into Mrs. Brown’s arms. “Does he eat now?” the __7__ asked. Then the doctor gave some bread to Benny, “Bread!” cried Mrs. Brown. “Benny _8__ eats bread!” But before she finished speaking, Benny had eaten up the bread!

Mrs Brown __9____ the doctor. She paid some money to him, “What ____10____ did you use?” “Water only!” the doctor smiled.

( ) 1. A. best B. least C. worse D. bad ( ) 2. A. liked B. took C. preferred D. hated ( ) 3. A. caught B. gave C. took D. sent ( ) 4. A. son B. dog C. daughter D. husband ( ) 5. A. thought B. spoke C. said D. agreed ( ) 6. A. different B. same C. fat D. bad ( ) 7. A. girl B. boy C. woman D. man ( ) 8. A. always B. never C. often D. usually ( ) 9. A. saved B. laughed at C. caught D. thanked ( )1 0. A. food B. fruit C. medicine D. way 三、阅读理解(25 分。 第一篇每个1分,后面两篇每个2 分 )

( A )

Is it far from the house ?

When Mary was just seven, her family moved to a new city. She went to school by school bus. It was not near to her house. One morning, there was something wrong with the family’s clock. When they got up. It was too late for Mary to

catch the school bus. Her mother said she would drive Mary to school. On her way to the office.

“But how will you find the way, Mum?” Mary asked,“ you have only been to school once.” “Yes,” her mother answered , “but you been there by school bus several times(几次),you know the way.” “ Oh, yes,” said Mary.

They started out and Mary asked her mother to drive round most of the town before they got there. When they arrived, her mother saw that it was not really very far from their house.

“Why did you make me go such a long way? ”her mother asked her. “Well, Mum,” answered Mary,“I know only this way. The bus always goes like this, so the other children can take it to school.”

( )1 Mary was_________

A.seven years old B. nine years old

C. ten years old D. five years old

( )2 Mary usually went to school_________ A. on foot B. by bike

C. by school bus D. by her mother’s car ( )3 The school was_________ to her house. A. very far B. not very far

C. a long way D. very near

( )4 Why was Mary late to catch the school bus? A. Because she didn’t sleep well.

B. Because she couldn’t get up.

C. Because there’s something wrong with the clock. D. Because she didn’t want to go to school.

( )5 How many times have Mary’s mother been to school?

A. Only once B. three times C. Many times D. several times

( B )

Happiness is for everyone. You don’t need to care about those people who have beautiful houses with large gardens and swimming pools or those who have nice cars and a lot of money and so on. Why? Because those who have cars may want to walk on the country roads in their free time.

In fact, happiness is always around you if you put your heart into it. When you are in trouble at school, your friends will help you. When you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health. When you get success, your friends will say congratulations(祝贺) to you. When you do something wrong, people around you will help you to correct it. And when you do something good to others, you will feel happy, too. All these are your happiness. If you notice a bit of them, you can see that happiness is always around you.

Happiness is not the same as money. It is a feeling of your heart. When you are poor, you can also say you are very happy, because you have something else that can’t be bought with money. When you meet with difficulties, you can say loudly you are very happy, because you have more chances to challenge yourself. So you can not always say you are poor and you have bad luck . As the saying goes, life is like a revolving(旋转) door. When it closes, it also opens. If you takes every chance you get, you can be a happy and lucky person.

( A .happy B .lonely C .free D .excited ( )7. When you fall down in a PE class, both your teacher and your classmates will .

A. laugh at you B. play jokes on you

C .quarrel with you(吵架) D .help you up

( )8. What will your friend say to you when you get good grades?

A .Oh, so do I B. Congratulations C .Good luck D. It’s just so-so

( )9. Which idea is not right according to the passage? A. People who have cars would never like to walk in the open air.

B. You can get help from others when you make mistakes. C . You can still be a happy person even if you have little money.

D . Happiness is always around you though difficulties come towards you.

( )10. Which of the following is this passage about? A .Bad luck B. Good luck

C. Happiness D . Life

( C )

You want to know about my staying in America, right? Well, to tell you the truth,it is really an eye-opening experience(经历)to study here. In China, I had English classes five times a week since the fifth grade. However, I didn't know how different textbook English could be from everyday English until I came to Hotehkiss School, Connecticut. When I first studied English, I was told(被告诉)to say, “I am fine” when people say, “How are you?” But in the US, I found that people say, “I am good” or “I’m tired”.

One day, someone greeted(问候) me with “What's up?” It made me I thought for a moment and then smiled because I didn't know what to say. Since then, I have discovered(发现)more and more differences between Chinese and US cultures(文化). I was also surprised by how hardworking US students are. In China, schoolwork is almost everything, so we study hard and that's it. But here, a “good” student gets good grades, does a lot for the public and plays sports or music. The kids here are so talented(有才能). I am starting to be sorry that I stopped playing the piano at an early age and that I have never thought about sports.

( )11. According to the writer, textbook English is ______ everyday English.

A. quite different from B. the same as C. more difficult than D. easier than

( )12. What does the word “confused” in the paragraph mean in Chinese?

A. 困惑 B. 憧憬 C. 悲伤 D. 后悔 ( )13. What did the writer do when he was a little kid ? A. He ran every day B. He played the piano C. He often swam D. He usually played basketball. ( )14. A good US student spends his / her time ______. A. only in doing homework B. only on sports or music C.only in working for the public

D.on studies, sports or music and public work ( )15. Which is the best title for the passage?

A. My Own Travel in the US B. My Studying in the US C. My Opinion about the US D. My Friends in the US 四、词汇运用 ( 15 分 )

A . 根据所给的提示,写出空白处单词的正确形式。(每空只填一词,5分)

send west tooth babysit different 1. Alan wants to visit some countries. 2.Please brush your ________ before you go to sleep . 3. Jim is very kind, he enjoys

4.Don’t trouble him, he is some emails to his friends. 5. There are many between Chinese and English culture.

B. 阅读下面短文,然后根据括号内汉语意思写出单词的正确形式(每空一词)。10分

(相同)class, they (经常)go to school and go home together . However , they have different . On weekends, Ann likes to stay at home and watch TV , but Jenny always goes out

( 锻炼) . Ann eats junk food every day , (虽然)she knows it is bad for her. Jenny likes junk food ,too . But she only eats it (两次)a month , because she

thinks eating junk food can help her to keep

(健康) . She (几乎)ever takes the medicine . So it’s ( 重要 )for us to have a good lifestyle.. 五、 任务型阅读 (5分)

借鉴别人的学习秘诀, 是学习的捷径之一。请把下面的学习秘诀和例子对上号。请把学习秘诀的编号填入题后的括号里。

Secrets of top students

Example One: “If I don’t understand what my teacher is explaining in the science, I ask him to say it again,” says Anna

Lee. “also asking more helped a lot.” 1. _________

Example Two: “When a teacher asks us to do a lot of homework,”says Dave Roman “ I will draw up a timetable and

表示还是在家或在校学习------,为此老师召集大家,进行了热烈的讨论,请根据下表, 写一篇调查报告,70 词左右。(短文开头已给出,不计入总词数)

plan to do it little by little, so it isn’t so tiring.

2. _________

Example Three: One student put a vocabulary list on the wall of

the bathroom. He learned a new word every day while brushing

his teeth. Another student used the time to remember biology

terms while practicing running. 3.

________

Example Four: In high school, Mike played football, painted

and was in the band. “I was so busy that I couldn’t waste time looking for a pencil or missing paper. I kept everything in

order.” He says. 4. ________

Example Five: Christi is an excellent student at the university. If her math teacher asks her to do five problems, she does ten. If the history teacher asks her to read five pages, she reads ten. “Part of learning is practicing,” she says, “and the more you practice, the more you learn.”

5. _____________

六、书面表达。(共15分,)

( A )

国庆长假已经度过了,同学们度假回来后,反应不一。有的非常兴奋,希望能有更多这样的假期;有的很疲劳,

2011年八年级上学期单元测试 U 1—3

Here are the results of the survey.

一. 单项填空

1—5 ABBDB 6—10 ABBAB 11—15 AACBB 二、完形填空

1.A 2. D 3. C 4. B 5. D 6. A 7. C 8. B 9. D 10. C

三、阅读理解

1-5A C B C A 6--10-5 BDBAC 11-15 BAADB 四、词汇运用

A .根据所给的提示,写出空白处单词的正确形式。 1.Western 2. teeth 3. babysitting 4. sending 5. differences.

B. 阅读下面短文,然后根据括号内的汉语意思写出单词的正确形式(每空一词)。

1. same 2. often 3. habits 4. exercise 5.Though

6. twice 7. less 8. healthy 9 . hardly 10. important 五、 任务型阅读 D B C A E 六、书面表达 A.

1. heavy 2. eat less junk food / not eat junk food / eat healthy food------ 3. a toothache 4, stomache 5. exercise, / play sports ----- B.

Here are the results of the survey. Many students hope

to have a long vacation again .They think they can visit many interesting places, they can also visit friends , they watch movies , go fishing / boating--- .They are going to have a good time . But a few students don’t think so . They think there are too many people and they are too tired. They would like to stay

at home or school ,they are relaxing at home , they are watching TV ,they are learning more at school during the vacation .

I think we need to have a long vacation , we are going camping or fishing , We can visit our friends -------.

范文四:2013年上学期八年级下册英语暑假作业

2013年上学期八年级下册英语暑假

作业 姓名:______ 班级:______ 学号:______

中考复习试卷(十三)

阅读理解(一)

一.阅读选择:

(A)

I think that I am very lucky because I have a lot of friends.

My best friend is Mai. She is 16 years old. She is 2 years older than me. We live in the same village. She is my neighbor and we are now classmates, so we have been friends for so long. Mai is tell and thin. With long black hair, she has got an oval(椭圆形的) face with big bright eyes, a high nose and a small mouth. Mai is very beautiful, especially when she smiles. She is always helpful, polite and honest. When her friends have difficulties, she always tries her best to help them. Although we have the same hobbies and interests, we have different personalities(个性). I am sociable and enjoy telling jokes. My classmates think that I’m rather outgoing(外向的). Unlike me, Mai is quite serous and prefer quietness to noise. However, we can keep secrets together, so we are close friends. Mai is one of the best students in my class and she works hard. I like doing homework with her. She always tries her best to help me with my studies. I think as time goes by, our friendship will be deeper and deeper.

( )1.The writer may be ________years old.

A.6 B.14 C.16 D.18

( )2. The underlined word―sociable‖means―_____‖in Chinese

A.爱交际的 B.喜怒无常的 C.懒惰的 D.有耐心的

( )3. The writer and Mai can become friends mainly because they______

A. have the same personality B. are in the same class

C. live in the same village D. can keep secrets together.

( )4.What does the writer think of Mai?

A. She is outgoing B. She is a nice girl.

C. She is careless. D. She is a lucky girl.

( )5.The best title for this passage is―__________‖

A. How to Make Friends B. My Good Friend—Mai

C. How to Help Others D. Some Advice on Friendship \

(B)

True friends are not easy to find, so we should do our best to find real friendship and keep it. When we are with friends, we should try to bring them closer to us. Smile is one of the easiest ways. People like to see happy faces greeting them.

When we talk to someone, ask questions to help him or her keep talking. Don’t ask personal questions, or they may want to walk away.

Listening is an important pare when you are with friends. You should listen carefully to what people are saying, and respond in the right way. Body language can show that you’re listening. Some people have the same interests and hobbies as you. It’s easier to make friends with them. You may spend hours tallying about the same interests you have.

Friendship may last for all our life. We should try to keep it long.

( )6 Why should we try to keep our friendship?

A. Because we can’t find new friends later. B. Because it’s hard to find true0 friends.

C. Because friendship always lasts quite short. D. Because friendship will not last long.

( )7. If we are with friends, we should often______ when we talk with them,

A. cry B. laugh C. smile D. repeat

( )8. What does the underlined word―respond‖mean?

A.大笑 B.应答 C.书写 D.拼读

( )9. What kind of person is easier to make friends with?

A. People who never stop talking. B. People who are good at body language

C. People who like asking personal questions D. People who have the same interests as you do.

( )10. What does the writer think of friendship?

A. We should try to keep it long. B. We should make friends with all people.

C. Friends must have the same hobbies. D. Friends should always be together

(C)

The computers changed our lives in the 1980s, the Internet changed our lives in the 1990s,and the robots will change our lives in the new century. Do you think there will be robots in people’s homes? It’s sont a dream that every home will have a robot.

Now, robots are not only able to help people do the housework, they can also help the doctors do the difficult operations, play chess with people, play the piano and so on.

A new cooking robot is used in Beijing. It can cook all the dishes on the menu, you only need to wait two to four minutes, in the future, the robot will be a nurse, a security guard, or a partner in you life

Experts believe robots will because every where from the industrial robots to service robots. In the future, robots will become part of the family, and provide close service for people. We all look forward to the new robot age.

( ) 11. ____________changed our lives in the 1990s.

A. The robots B. The compilers C The Tv sets D. The Interact

( )12. According to the passage, we know that a new cooking robot is being used in____

A the future B Beijing C many countries D many families

( ) 13 . What can the robots do now?

A They can help people do the housework B. They can help the doctor do the difficult operations

C. They can play chess with people D. A,B and C

( ) 14. Experts believe robots will be used______

A. only in hospital B. only in a filmily C. only in a factory D. everywhere

( ) 15.Which is the best title of the passage?

A. The computers changed our lives B. Robots can cook

C. Robots are coming D. Robots ill be doctors

中考复习试卷(十四)

阅读理解(二)

二.完形填空:

(A)

I think life in the future 36 more omefortable .Maybe there will be 37 people 38 on the earth in the future. So we may live on the moon

People will get there 39 spaceship and the 40 spend a lot of money 41 it which is cheap. Before the trip, everyone _42_ to book a ticker and buy the spacesuit, which will make you things 43_ on the moon. They will 44 need to 45 their credit card(信用卡).And that is enough. Because there will be houses, banks and shops on the moon

Everyone in the future will enjoy their life

( ) 36. A. is B. will be c. will is

( ) 37. A. may B. much c. more

( ) 38. A. lived B. living C. live

( ) 39. A. by B. at C. on

( ) 40. A. won’t B. will C. don’t

( ) 41. A. in B. for C. on

( ) 42. A. need B. will need C. needed

( ) 43. A. interesting B. heavier C. easily

( ) 44. A. too B. either C. also

( ) 45. A. take B. bring C. Give

(B)

Everyone needs friends. We all like 36 close to someone. 37 is nice to have a friend to talk, laugh and do things with.. Certainly, sometimes we need to be alone. We don’t always want people ____38____. But we would feel lonely if we ____39____have a friend. No two people are ___40___ . Friends ____41____don’t get on well. That doesn’t mean that they no longer like each other. Most of the time they will make up and become ____42__again.

Sometimes friends move away. Then we feel very 43 . We miss them very much, but we can 44 them and write to them. It could be that we could even see them again. And we can 45 new friends. It is surprising to find out how much we like new people when we get to know them..

( ) 36. A.. look B. watch C. feel

( ) 37. A, It B. He C. There

( ) 38. A.. alone B. around C. all over

( ) 39. A.. ever B. never C. just

( ) 40.A. friendly B. kind C. just the same

( ) 41.A. always B. sometimes C. often

( ) 42.A,friendly B, good C. friends

( ) 43.A. angry B, sad C. happy

( ) 44.A, call B, ask C. tell

( ) 45.A, look for B. find C. Make

三.综合填空:

(A)

When I was 13, a boy gave me an important gift.

It was a smile. It was my first year at a junior high school, and my old school was far away. As a result, no one knew who I was. I was very lonely, and a________(71) to make friends with anyone. Every t________(72)I heard the other students talking and laughing, I f_________(73)my heart break. I couldn’t talk with anyone about my problems.

Then one day, my classmates talked happily with their friends, but I sat at my desk unhappily. At that moment, a boy e_________(74) the classroom. I didn’t know who he was. He went past me and then turned back. He looked at me, with a smile.

The smile made me feel happy, lively and warm. It changed my life. I started to talk with other students and made friends. Day by day, I became c__________(75) to everyone in my class. The boy with the lucky smile has become my best friend now.

(B)

Anyway, Mr Jackson stayed cool and he took a photo of the snake w_________71 his mo-bile phone. Soon his hand began to a_______72 and he went to hospital Then his chest began to hurt Doctors couldn’t say what was wrong because the didn’t know w________73 kind of snake it was

Then Mr Jackson remembered his mobile phone photo .The doctor s_______74 it to London zoo. When they knew the kind of snake, they could give Mr Jackson the r_______75medicine, and he came back home from hospital the next day.

四.主题配对:

( ) 56.How much do you spend on your clothes every year? There are good ways for you to save some money on clothes. You can buy clothes of good quality(质量). They can last for more than one year. Don’t buy clothes that you don’t need , even if(即使)they look very nice.

( ) 57. Trafalgar Square(特拉法尔加广场)is in the centre of London in England. It is a must-see for visitors when they go to London, and it is also one of the most famous squares in the United Kingdom . Many fantastic outdoor events(户外运动)are often held there

( )58. We always say that books and reading are good for children, but have we ever really thought about why this is true? From reading, children can learn about new subjects and find helpful information. Reading can also open up new world and make children’s lives richer.

( ) 59. Why is homework important to students? It is because homework helps students to have good study habits. In addition to this, it helps students to review what they have learn-ed in class. And it also helps them to prepare for the coming lessons and exams.

( ) 60. Scott Joplin was famous as successful musician and composer. He was born in around 1868 in Texas. He wrote forty – four pieces, two operas and one ballet. He died on April 1 st,1917. He also opened the door for other black musicians and artists.

A.Why is homework important?

B.A great musician

C.Save money on clothes

D.Trafalgar Square

E.Books and reading are good for children

F.The lagrgest square in the world

中考复习试卷(十四)

综合测试 一.词汇(10分)

A.根据首字母提示及句意补全单词(5分)

1.What are the d____________ between this city and that city?

2.Waikki is one of the best b___________ for surfing in Honolulu.

3.M________comes before April.

4.It’s about seven or eight m__________ walk.

5.I didn’t go home u________ I finished my work.

B.用所给单词的适当形式填空(5分)

6.We usually go ____________(skateboard) once a week.

7.The little boy can’t wait __________(open) the present box.

8.Finish your homework as __________(quick) as you can.

9.Thanks for __________(give) me the present.

10.All the students must study ________(care) for the test.

二.单项选择(25分)

11.Some students in our class play sports three_____ four _____a week.

A.and,times B.but,time

C.and,time D.or,times

12.Everyone should _____ his or her health.

A.look down B.look over

C.look like D.look after

13.Please read the results _____ the student activity survey _____ Yucai High School.

A.for,at B.for,on

C.of,at D.of,on

14.Please look after your _____ and keep _____.

A.health,health B.healthy,healthy

C.health,healthy D.healthy,.health

15.Tony’s parents want him _____ more exercise.

A.doing B.do

C.to do D.does

16.She _____100 dollars for the beautiful jacket.

A.paid B.spent

C.cost D.bought

17.You should keep _____ in doctor’s waiting room.

A.quite B.quiet

C.quitely D.quietly

18.Water is important _____ me.

A.for B.to C.with D.at

19.Can you work out this math _____?

A.question B.problem

C.questions D.problems

20._____ carefully in class.Can you _____ the teacher?

A.Hear,listen B.Listen,hear

C.Listen to,hear D.Hear,listen to

21.Taking walks makes me _____ very relaxed

A.feeling B.to feel

C.feel D.felt

22.The little gril is thirsty.She wants _____ .

A.something drinking

B.something to drink

C.drinking something

D.drinking something

23.I found some boys _____ football on the playground.

A.to play B.playing

C.plays D.played

24.You will forget _____ problems when you come back to school.

A.for B.off C.to D.with

25.Look!Wang Hong sent me the postcard _____ Hong Kong.

A.for B.from C.at D.to

26.——Can you stay here longer?

——_____.I have to be back home tomorrow.

A.Yes,I can’t B.I’m afriaid not

C.I’d love to D.No,thank you

27.She can’t _____ us because her mother is ill.

A.joining B.come C.join D.coming

28.They got to the village near the sea _____ a rainy morning.

A.on B.at C.in D.for

29.It’s cold outside. We _____stay in the classroom.

A.must B.can C.have to D.might

30.I feel very sorry _____ I can’t go to the concert with you all.

A.and B.so C.but D.that

31.It’s about five miles _____ here.

A.away B.away from C.far D.far from

32.Hurry up! Here _____ the bus!

A.comes B.is coming C.come D.came

33.There _____ a large number of students in the room ,and the number of them _____3,000.

A.is,is B.are,are C.is,are D.are,is

34.I don’t like this one.Please give me _____ one.

A.another B.other C.the others D.an other

35.When do you leave _____ school?

A.to B.for C.in D.at

三.句型转换(10分)

36.My lifestyle is not the same as yours.(改为同义句)

My lifestyle is ________ ________ yours.

37.He is going to stay in Hong Kong for a week.(就划线部分提问)

________ ________ is he going to stay in Hong Kong?

38.Tom likes going swimming with his father .(就划线部分提问)

________ ________ Tom ________ going swimming ________?

39.My father always takes a walk after supper.(改为同义句)

My father always ________ ________ ________ a walk after supper.

40.She decided to buy a new car.(改为同义句)

She decided ________ _________ a new car.

四.根据汉语完成下列句子(10分)

41.James 要在九月份的第一周来中国。

James is coming to China ________ ________ ________ ________ in ________.

42.据说那个湖是个钓鱼的好地方。

It is said that the lake is a good place ________ ________ ________.

43.今天晚上你要干什么?购物还是散步?

What are you going to do this evening,________ ________ or ________ ________?

44.昨天晚上我做作业一直做到10点。

I ________ my ________ ________ 10 o’clock yesterday evening.

45.在美丽的乡村你会有很多的事可做。

You will have ________ things to do in the beautiful ________.

五.单句改错

46.There were much food on the table yesterday.

A B C D

( ) __________

47.——Do you free tonight?

A B C

——Yes,I think so.

D

( )__________

48.These boats are look like ducks.Do you think so?

A B C D

( )__________

49.Junk food is not good for your healthy.

A B C D

( )__________

50.Do you think she have a healthy lifestyle?

A B C D

( )__________

六.选词填空(10分)

【a、feel、paint、great、on、work、cover、three、love、happy】

Miss Ben taught art at a primary school. The children in her(51)_____ grade classes did not like painting.It worried Miss Ben(52)_____.―I must think of something to make them

(53)_____ painting.‖Suddenly she got (54)_____ idea.―They can paint my car!‖She cried (55)_____.

The idea (56)_____. The children liked the idea.They took out their brushes and began painting pictures (57)_____ the car.They painted a sun,a cat and some flowers.They (58) _____ excited.And of course , when they finished their work,the whole car (59)_____ with pictures。

Miss Ben was happy that the children had a good time.She was also happy that the children fell in love with(60)_____.

七.补全对话(10分)

A:Let is ___61__fruit salad.

B:OK,good idea. How __62__cinnamon___63__we need?

A:One teaspoon.

B:And how __64__apples do we need?

A:Let me think....We need two apples.

B:OK,and how much mayonnaise do we need?

A:Two teaspoons should__65__enough.

61_______ 62_____63______ 64______ 65_____

八.作文(15分)

汤姆邀请李平参加他这周日的生日宴会,但李平的父母出差要到下个月回来,奶奶又卧病在床,需要人照顾,而且英语考试即将来临,因此李平无法前去参加生日宴会。要感到十分抱歉,只好写信辞谢。

范文五:八年级英语上册Unit7-12作文

八年级英语作文练习

Unit7 请你写一篇制作玉米花(popcorn)的小短文。注意使用first, next, then, finally等表示过程的词。不少于50个词。

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— Unit 9 根据下面表格所提供的信息,写一篇短文,来介绍你的朋友Mike。词数:50-70词之间。

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————第9单元作文有关名人的作文

根据信息完成下列短文,50词左右。

Name: Yao Ming Date of Birth:09/12/1980 1988:starts to play basketball

1996: joins Shanghai basketball team 1997: joins the national basketball team

2002: joins NBA

Unit 7 How to make popcorn

I like popcorn very much. I learned from my mother how to make popcorn. Now let me show you the ways. First you put the popcorn into the popper. Next, turn on the popper. Wait for several minutes. Then you pour the popcorn into the bowl. And put some salt on the popcorn. Finally you can eat the popcorn.

Unit 9 My good friend Mike

I have a good friend. His name is Mike. He was born in

September, 1988 in a small town near London. He is a middle school student. He came to China with his parents two years ago. His

parents are teaching English in China now. He and his parents like China and Chinese food very much.

Unit 9

范文六:八年级英语上册作文

八年级英语上册作文

第一篇:Help my mom with the the housework

Last Sunday ,I helped my mom do the housework . First my mom asked me to take out the trash. At the same time ,my mom cleaned the living room . Then I made my bed .And my mom cleaned the bedroom .Finally ,the room got very tidy and cleam .But we all got very angry ,mom cooked a delicious meal for me !What a fantastic day it was !

第二篇:Next month. I will be 14 years old. On my birthday, I will stay with my family. We will have a lot of things to do. We are going to watch films, play in a park and have dinner in a restaurant. My parents will buy me a new shirt and I am going to wear it on that day. There will be a new film. My birthday is on Sunday. Many people will go to parks on that day. So, it is going to be fun. But my grandfather will not come, because he will be busy on the day. Anyway, I hope my birthday will come soon. It is going to be a nice day.

第三篇:My hometown

Welcome to my hometown .There is a lot of beautiful things to see.Such as :many tall trees ,a clear river and so on .But ten years ago ,there were much rubbish in the river .One day ,a foreigner went there and said :'It has much litter .I dislike here.'The people who heard that made up their minds .

They decided to change there .So they went to take out the trash out of the river and planted many trees.So it has a big change .Now it is going beautiful .And the leader of my hometown is planning to build a high buliding .I hope my hometown will be better .And I wil be proud of it forever.

第四

Li Yuchun is the 2005

fans.They called

She likes singing, dancing, playing basketball and watching cartoons.

Her favorite singer is Ding Wei.

第五

Chinese New Year is also called the Spring Festival, usually in January or February. Chinese people see it as one of the most important holiday. During the Spring Festival, people wear new clothes and do all sorts of delicious things. Their families to eat together meal, watching fireworks and watch the lion dance. In this festival, people would visit each other, we all very happy.

范文七:八年级上册英语作文

Unit 1 Where did you go on vacation?

关于旅游的范文

Last summer, my family and I went to Hawaii for a holiday!

We flew across the Pacific to the tiny island from Beijing. After we booked into a hotel, we rested. Our fun started the next day and lasted for two long weeks. During our time there, we ate delicious exotic food and drank numerous fruit juices. The Hawaiians are very proud of their unique food, often 'spiced up' with slices of juicy pineapple and strings of delicious cheese. There were also fantastic beaches right accoss the tiny atoll. The water was sparkling blue and the sand dunes radiated with an inviting warmth of gold. The place was wonderful and the locals were really nice; I really enjoyed my holiday.

My holiday

Today,I'm planning to do some exercises on my summer vacation in order to make me stronger.If you ask what the summer vacation in my dream is ,I'll tell you traveling around the world is the only one dream I have.I'm interested in traveling,because I can meet lots of different people and can do some sightseeing in the places of interest all over the world.How interesting it is!I hope I can have two summer vacations in a year. 我的旅行计划

My vacation plan

National Day is coming. I’m very glad. In the vacation I’m going to Beijing with my parents. Beijing is our capital, and it is a beautiful city, too. I love her. We are going sightseeing there. We are going to Tian’anmen Square, the Summer Palace and many places of interest. We are going to take many photos there and buy a lot of things we like. I think we are going to have a good time.

.以“How did you spend last Sunday? Did you have a good time? What were you doing at different times last Sunday?”为内容,写一篇80词左右的短文。

提示:watch a movie, climb mountains, play basketball, visit friends, play computer games, do housework ... happy, excited, sad ..

A Happy Sunday

I had a happy day last Sunday. From 6: 30 to 7: 00, I was running along the road. At 8: 00 a. m. I was doing cleaning at home, because my parents were out. At 9: 50, I was watching a movie with my friend, Han Xingxing. The film was very interesting, and it made us excited. From 2: 20 to 4: 30, I was playing basketball with my classmates on our school playground. At 6: 00 p.m. my grandparents, my parents and I were having a big dinner together in a restaurant. We all felt very happy and enjoyed it.

I was watching TV from 7: 30 to 9: 30 at home in the evening, and then I went to bed.

.假设你的一个笔友上个星期天 来看你,你安排了一个游玩计划,大意如下:早晨8:30在火车站接他后来到苏州动物园。那里有很多不同种类的动物。12:00吃午饭。然后乘

车前往虎丘(Tiger Hill),那里风景秀丽,你们玩得很开心等。(字数60左右)

One of my pen pals came to see me last Sunday. I went to meet him at the train station at 8:30 a.m. We went to Suzhou Zoo together then. There were many different kinds of animals. At 12:00 we had lunch. After that we went to the Tiger Hill by bus. It was very beautiful there and we enjoyed ourselves very much.

Unit2 How often do you exercise?

Here are the results of the student activity survey in Class 12, Grade 8. Most students watch TV every day. Some students watch TV twice a week. Some students watch TV four times a week. Some students have sports every day. Some students have sports twice a week. Most students have sports four times a week. All the students do homework every day. No students do homework twice or four times a week.

.中学生身体素质下降,根据要求写一篇作文

1, 锻炼身体的好处 2, 锻炼身体的方式

3, 对学校开展体育锻炼的看法和建议

Health is very important to us teenagers .Both study and work are based on a body. Doing sports every day helps us keep healthy and energetic. If we don’t take any exercise, we may feel tired and get sick easily. To exercise one hour a day keeps illness away.

There are many kinds of sports we can do. Such as running, swimming and playing ball dames, etc.

Now we students have to do too much homework after school. I hope teachers will leave us less homework so that we can have more tome to take part in sports .I also hope our school can organize more sports activities for us.

Unit3 I am more outgoing than my sister.

范文八:八年级英语上册作文

八年级英语上册作文 一 Unit 1 (写一个人)

I’m John. Mary is my good friend. She does her homework two hours a day. But she hardly watches TV. She thinks it’s bad for her health. She surfs the Internet twice a week. and reads English book everyday. She exercises three or four times a week. But she goes to the movies once a month.

I think she is a good girl. Do you think so?

二 Unit2 提建议(生病) Dear Mary,

I’m sorry to hear that you have a bad cold. I think you should stay at home. And You shouldn’t go to school. You should drink lots of water and have a good rest. And you should do some exercise to keep healthy. At the same time, I think you shouldn’t study at the moment. And you shouldn’t go out with your friends at night.

I hope you feel better soon. Best wishes to you!

Yours ,Lucy

三 Unit 3 假期计划 My vacation plan

The winter vacation is coming. I have a great plan for it . First, I’m staying at home and do my homework. Then, I’m reading some books. Next, I’m taking exercise. Finally, I’m going to the movies with my friends.

A great vacation. I can’t wait.

四 Unit4 调查报告 (怎样上学) In my school, many students go to school by bus. Most students go to school by bike. And some students go to school by subway. As for walking, many students walk to school. They think it’s good for their health. But a few students go to school by car. 五 Unit 5 拒绝邀请 Hi, Han Mei,

Thank you for your invitation to come to your birthday party. But I’m sorry I can’t come. Because my mother was ill and my little brother is too young. I have to stay at home and look after my mother and my little brother. And I have to do the housework. In the evening, I have to take the piano lessons. I’m so busy. Happy birthday to you!

Yours,

Fangfang 六 Unit6 写两个人(比较级)

Tara is a beautiful girl. She has long blond hair. She has a twin sister, her name is Tina. They both have curly hair, though, Tara has shorter hair than Tina. They both like sports, Though Tara is more athletic. Tara is quieter and shyer. However, they both enjoy going shopping.

七 My changes (我的变化) Two years ago, I was a primary school student. But now I am a middle school student. I was short but now I am taller. I used to be quiet, but now I’m more outgoing. I liked playing pingpong ,but now I like playing basketball. I think it’s more interesting. In the past, I liked singing, but now I don’t like it . I like dancing.

How about you? Would you like to make friends with me?

Unit 7 How to make salad 怎样制作东西 First, cut up 5 tomatoes, 2 onions and one cucumber. Then, add half a teaspoon of salt and some red pepper. After that, put 2 teaspoon of oil and one teaspoon of vinegar into the bowl. Finally, mix them up. Unit 8 日记(休息日)

I didn’t have a fun day off last weekend.

It rained all day. In the morning, I had to stay at home and do my homework. In the afternoon, I helped my parents clean the house, then I went to see my grandparents. In the evening, I watched TV. It’s so boring.

How about you? Did you have a fun day off?

八 日记 Sunday April 24th I had a funday off last Sunday. In the morning, I went to the zoo and saw some seals, some sharks and watched a dolphin show. Then I played basketball and swam with my friends. At noon, I had lunch at KFC. I had some hamburgers, cola, fruit and some ice cream. In the afternoon, I went to xin Hua shop and do some reading. Then I bought some gifs. After that, I went to Zhongshan Park to play. In the park, I kook some photos.

I had a great time . I felt very happy. 九 Unit 9 (写一个人)过去式 William Shakespear was a great writer. He was born on April 23, 1516 in England. And he died on April 23, 1616. He loved reading and watching plays. In all his life, he wrote 37plays and more than 150 poems. Many people all over the world like him very much. 十 Unit 10 梦想

Everyone has a dream. I have a dream, too. When I grow up, I’m going to be an actor. I think it’s very interesting and exciting. I’m going to study hard and take some acting lessons. And I’m going to watch some other DVDS or movies about other famous actors and learn from them.

I’m going to work in Beijing. I think Beijing is a big and beautiful city. I hope my dream will come true one day. 十一 Unit 11 电子邮件 Dear Li Ming,

My parents and I are going on vacation tomorrow. I need your help. Could you please feed my dog? Give him some food, clean his bed and take him out for a walk. Could you please water the flowers in the garden for me? Don’t forget to feed my goldfish? See you soon!

Thanks, Lily

十二 一个人的星期天Nancy’s Sunday

Nancy is very busy on Sunday. She often gets up and make her bed at 7:40 in the morning. At 8:00 am, she sweep the floor. She does the dishes at 8:30 am. A round 8:30am, she cleans the living room. Then, about 8:30am, she takes out the trash. And at 9:00 am, she fold the clothes. In the evening, she is so tired, and she goes to bed early.

十三 Unit 12 比较三者(最高级) There are many movies theaters in Lu Zhou city. But I like Da Shijie movie theater best. It has the friendliest service. It has the most comfortable seats. And it has the best music. Also, It’s cheaper than any other movie theaters. I think it’s the best one in this city. Would you like to go to the movies with me?

范文九:八年级上册英语作文

Unit 1

A根据下列提示,以Henry的名义给Rose写一封信,介绍他在学校的学习情况(提示:1.擅长数学和物理2.物理是一门新学科,很有趣。3.喜欢运动和锻炼)

Dear Rose,

I am getting on well with my lessons. I’m good at maths and physics. Physics is a a new subject. I think it’s very interesting. I like sports and often exercise. I like basketball, running and swimming. I think these hobbies are good for our health. Do you think so?

B.假如吴老师是你的英语老师,根据提示写一篇短文来介绍他(1.吴老师今年29,教书三年了2.最喜欢穿T恤衫和牛仔裤3.喜欢读书、下棋,擅长打乒乓球,讨厌看电视4.经常邀请我们去他家玩,我们喜欢和他交谈)I’d like to introduce Mr. Wu to you . He is 29,and he has been a teacher for three years. Mr. Wu likes to wear jeans and playing chess. He is also good at playing ping-pong,but he hates watching TV. Mr. Wu often invites us to his home. We all like to talk with him . We all think

he’s our good friend.

C.新学期开始了,假如你是一名新学生,想你的同学介绍一下你自己,70字左右。(name:Alan Age:13 \Look like:father \Like to wear: blue or white\Love:English and Chinese Hate:Art\Love to do:play football Hate to do :play the violin)

Hello,everyone.I’m Alan. I’m new and I want to make friends with you. Now let me introduce myself to you. I’m13 years old. I’m tall and thin,and I am kind.I look like my father. I like blue and white.I like English and Chinese but I hate art. I love to play football and often play football after school. I hate playing the violin but I have to play every evening. Glad to meet you all.

Unit 2

A.请根据下列提示,以―My School Subjects‖为标题,写一篇不少于70字的短文。(提示:1.你是一名八年级学生,在学校里学许多课程,并且喜欢他们2.在所有的这些课程中,你认为物理是最难的,语文是最简单的,英语是你最喜欢的。3.你希望将来成为一名翻译。)

My School Subjects

I’m a middle school student. I’m in Grade Eight.. I learn many subjects at school, such as Chinese, English, math, physics,P.E., music, art and so on . I like all of them. But I think physics is the hardest and Chinese is the easiest of all the subjects. And my favourite subject is English. English is very useful. If I speak English well, I can talk with the people from all over the world. I can also learn many things from other countries. I must learn English well because I want to be a translator(翻译) when I grow up.

B新学期开始了,同学们又添了几门新学科。你最喜欢哪门学科?请以‖My favourite subject‖为题写一篇80字左右的文章(提示:1.What’s your favourite subject? 2.Why do you like it? 3.What can you learn ?4. What will you do?)

C.假如你想申请成为一名澳大利亚一所中学的交换生你想给这所中学的校长写一封信,根据信息介绍一下你的学习和生活情况,内容可以拓展。不少于80字(Age: 15, Favourite subject:English, Maths, Hobby: Collect stamps)

Dear Sir,

I wish to be an exchange student in Australia this winter vacation. My name is Sara. I’m fifteen years old. I’m a second year student in No.1 Middle School in Pingchuan. My favourite subjects are English and maths. I’m also interested in science. I’m out-going and I have a lot of friends at school. In my free time, I like collecting stamps,and I have hundreds of stamps from many countries.If I could join the project, I would learn more English and make friends with students from other countries.

Unit 3

A.请根据下列提供的信息,写短文,讲述一下中国人是怎么样过春节的。(提示:1.春节一般在一月份或二月份2.除夕,全家人聚在一起吃一顿丰盛的晚餐。3.春节早上,家家户户放鞭炮孩子们穿上新衣服。)(放鞭炮:set off fireworks)

The Spring Festival The Spring Festival usually comes in January or February, On Spring Festival Eve, all families get together and have a big dinner. Then people usually

watch the wonderful Spring Festival show on CCTV. On Spring Festival day,everyone gets up early. They celebrate the coming of spring by setting off fireworks. All the children put on their new clothes. They have a good time during the Spring Festival.

B昨天你参加了你的朋友韩梅的生日聚会,你们度过了非常难忘的一天,写短文介绍一下当时的情景,80 字左右

A Wonderful Party

Yesterday was Han Mei’s birthday, and we had a party at her home. At the party I meet many new friends. They were all friendly to me. We sang the ―Happy Birthday‖ song very happily. First the boys sang it in English while the girls sang it in Chinese, and then the boys sang in Chinese and the girls sang in English. After that we played an interesting game. The party was wonderful. We were all happy!

C.假如你是王平,你的英国朋友Harry在学习汉语,想通过你了解中国的传统节日。根据提示,向他介绍我国主要传统节日的情况,并告诉他你

喜欢的节日和喜欢的理由(提示:1两个主要节日的时间、含义-家人团聚的日子及主要的活动,2你最喜欢的节日极喜欢的理由)

Dear Harry,

How are you ? I’m really glad that you are

interested in Chinese in Chinese traditional festivals.I’ d like to talk about two main festivals. One is the Spring Festival, the other is the Mid-Autumn Festival. They are both the time for family members to get together . The Spring Festival is the most important to us of all the festivals.I t comes on lunar January 1.People get together to have a big dinner, give best wishes to each other and play firecrackers. Children receive lucky money from parents. How happy we are! The Mid-Autumn Festival is on lunar August 15. All family members sit together to eat mooncakes and enjoy the beautiful moon at night. As for me, Mother’s Day is my favourite. It’s the best time for me to show ma thanks to my mother. On that day, I send her beautiful gifts made by myself and help her with housework. thst

What’s your favourite festivals?

Best wishes!

Yours

Wang Ping

Unit 4

A.请根据下列提供的信息,从回忆的角度写一篇英语短文,70字左右。(下午三点半,你正在去看电影的路上。你遇到了一位美国女孩。她要去购物中心买东西,但是她不知道该怎么走,而且看上去很着急。你告诉了她去购物中心的路。虽然你看电影迟到了,但是你很高兴)

I was on my way to see a wonderful film at 3:30 in the afternoon, and then i met an Merican Girl. She was going to the shopping centre to buy something, but she didn’t know the way to the shopping centre. She looked worried. So I told her the way..She said to me ,“Thank you for your help!”I was late for the film, but I was very glad that I helped her and could talk with her in English .

B根据提示,介绍一下你所居住的社区(1.你的社区的环境怎么样?2.在你的社区主要有什么?

3.你喜欢你的社区吗?为什么?不要逐字翻译提示,要适当发挥想象,60字左右)

My neighbourhood

My neighbourhood is very beautiful . It’s not too big, but it’s clean and tidy. There is a library and a supermarket in my neighbourhood There is a square ,too. There are many children playing on the square every evening. Sometimes, I play basketball there after school. I can go to the supermarket to buy some drinks when i am thirsty, I can read books when I am free. I love my neighbourhood.

期中

A.你是鲁晨,下周日是你14岁的生日,你准备邀请你的好友李阳来参加你的生日聚会。现在请你写封电子邮件,告诉他去你家的路线。路线:乘坐2路车祸18路车到迎泽公园下车,然后再走到第一个十字路口向左拐,再往前走大约2分钟之后,在右边会有一座红色的房子,那就是我家。60字左右,要求概括上述要点

Dear Li Yang,

I’m very glad to tell you that next Sunday will be my fourteenth birthday ,and I will have a birthday party in my home. I want to invite you to the party.

You can take the No.2 or No. 18 bus, and get off at the Yingze park. Go along the street and turn left at the first turning,and then go down the street. After about two minutes’ walk , you will see a red house on your right. That is my house.

Hope to see you next Sunday.

Yours,

Lu Chen

B.以My Family’s Mid-Autumn Day为题目写一篇不少于80字的短文,内容提示: 1.介绍中秋节和中秋节的日期。2.介绍中秋节的传统食品和过节方式。3.你和家人一起过节的情景。

My

Mid-Autumn Day

Mid-Autumn Day and Mid-Autumn are the same festivals. It is a Chinese festival and it is Family’s

between August and September. Chinese people usually get together to celebrate it at home. On that evening they eat moon cakes, dumplings and fruits. They also watch the moon outside their houses. I like Mid-Autumn Day very much. On that day we always go to my grandparents’ house. So do my uncles and aunts. We celebrate it there. All of us usually take something delicious to my grandparents. They are always very glad to see us. Then we eat moon cakes when we watch the moon. At that time everyone is very happy. I love all of my families. I love Mid-Autumn Day.

Unit 5

I want to be a\an......为题写一篇短文,词数60-80内容需包括提示中的要求(1.What do you want to be? 2.Why do you want to be a \an...?3.How can you make it come true?)

I want to be a doctor I hope I can become a doctor in the future. I was born into a doctor’s family. My parents are both doctors. They are always busy working for people’s health and have no time to look after me.

They have saved many people’s lives.They are called ―Angels in White‖They are great in my heart. So I wish to be a doctor like my parents. Now I must study hard to make my dream come true.

Unit 6

A.交通工具的多样性给人们的出行带来了很大便利。不同的人选择不同的交通方式,你们的同学和你是怎样去上学的,请以“How do students go to school?”为题写一篇不少于60个词的短文 How do students go to school?

In our school, students go to school in different ways.Most students get to school by bike.Many students walk to school,because it’s good for health. Some students take a bus. Other students go to school by subway. And a few students get to school in the taxi. My home is not far from school,so my father bought me a bicycle. I ride my bike to school every day.It makes me strong and healthy.

B.老师想了解你所在班级学生的到校方式,假如你是李华,向老师介绍自己到校的方式。提示:

1.How do you go to school? 2.Why do you like to go in that way?.内容必须包括提示内容,并围绕你选择的某种交通方式写出二至三个理由。60-80词数。

The way I go to school I’m Li Hua. I go to school on foot. I have some reasons for that.

First, my home is near my school, only about two kilometres. I t takes me about 20 minutes to get there. Second, walking to school is a kind of exercise. It’s good for my health. Third, there are many threes along the road. I like to walk under the trees. That makes me happy . So I like going to school on foot. It’s really a agood choice.

C.Peter 下学期就要去北京上学了,想了解一下北京的交通工具,请描述一I啊他们的过去和现在的情况,80词左右(Place;Beijing\ In the past: rickshaw(黄包车),bicycle, motorbike;\Now: bus,underground,taxi, car)

In the past,people in Beijing went to trips by rickshaw. Some people liked travelling by bicycle or motorbike.. It was a a little dirty and

slow. But nowadays there are a lot of changes in Beijing. Most people go out by bus or underground. Many people go to work by taxi. Some people drive their own cars to go travelling. It is clearer and more comfortable. Welcome to Beijing ! I think you’ll like here.

Unit 7

A.Tom Green是一名美国的中学生,他来信表示愿意成为你的笔友,根据提示写一封回信,表示愿意和他交朋友(李萍、14岁、平川二中, 所学科目:语文、数学、英语、物理、历史等, 最喜欢的运动:乒乓球;最喜爱的科目:英语; 业余爱好:集邮;父亲职业;工程师;母亲职业: 医生 词数80左右)

Dear Tom,

I am happy to hear from you. And I’d like very much to be your friend. I’m fourteen years old.I am studying at No.2 Middle School Pingchuan. I study Chinese, maths, English, physics,history and so on . I like English best, but my spoken English is poor. I like playing ping-pong best. My hobby is collecting stamps.

Let me introduce my family to you. My father is an engineer and my mother is a doctor. We love each other very much. Can you tell me about your family? I hope one day I can visit your country. Welcome to China. I hope to hear from you soon. Let’s be good friends.

Yours,

Li Ping

B.每个人都有自己的爱好,有意义的爱好会丰富人的知识、陶冶人的情操、愉悦人的心情。你的爱好是什么。写一篇短文来介绍一下你的兴趣爱好。80词左右。

My

hobby

I have a alot of hobbies, such as running,skating,playing basketball and so on. But my favourite hobby is swimming. My father taught me to swim when I was six years old. And I’m good at swimming now. Swimming is interesting and it can help to make me strong. Last year, I took favourite

part in a swimming game and won the first place. I was really happy. I hope everyone can enjoy swimming.

C.生活中你有什么兴趣爱好?是怎么培养起来的?他给你的生活增添了那些色彩?以“My Hobby‖为题写一篇短文,60词左右。

My Hobby Different people have different hobbies. My hobby is collecting coins.

I got my first coin on my 8th birthday from my grandfather. It was an old Chinese coin . Ilike it very much. I have collected coins for 7 years, and I have over 80 coins from different places in different shapes now. I store them in the box under the bed. My mother often said we had no enough space to store them. Collecting coins helps me learn a lot about different culture and history.

A good hobby can give people a a lot of fun. Unit 8

A.假如你叫李静,来自中国山东,15岁。中学生,有许多爱好,踢足球、听音乐、绘画等等。自己正在学英语,想同别人用英语交流,但是感到困

难很大,知道不少英语单词,但是说不好,心里很着急,不知道怎样提高英语水平,希望得到同学们的帮助,80 词左右

All about me My name is Li Jing. I come from Shandong ,China. I’m 15. I’m a middle school student. I have many hobbies, such as playing football, listening to music,drawing and so on .Now I am studying English. It is hard for me to talk with others in English. I know a lot of English words, but I can’t speak English well. I am very worried. I don’t know how to improve my English. I want to make friends and get help from you. Thanks.

B.再一次英语课上,老师请同学们以Proud of my school为题发言,根据提示写一篇发言稿,不得出现真实人名,80词左右(提示:1.What does your school look like?2.What fun do you have at school? 3.Why do you like your school?)

Proud of My School

My school is very big with several tall

buildings. There are over 2000 students in my school. We have a big playground with lots of trees around it. There are a lot of flowers everywhere. We have lots of fun at school. After class, we play games and do lots of sports like playing basketball, football and table tennis. Sometimes we have class meetings. They are very interesting.

I love my school because it’s like a big family. The teachers in my school are kind to us as our parents. I feel proud of my school because it is one of the best schools in my heart.

期末:A. 写一篇关于自己爱好的文章。60次左右,不要写自己的真实姓名

I have some hobbies and my favourite hobby is fishing on weekends. Last Sunday I went fishing with my good friend Liu Hui . I fished a lot and felt very glad. But Liu Hui fished nothing and he felt sorry. So I gave him some advice. Then we returned home by bike. When I got home I showed the fish to my parents. They were both very happy . Mother cooked some for us. The fish tasted

delicious.

B.在你学习英语的过程中,你一定积累了不少的学习经验,写一篇短文谈谈你的方法和感受。 The best way of learning a foreign language is using it. If you want to learn English well, first, you should talk in English as much as possible. Then you should read good English stories as many as you can. And don’t be afraid of making mistakes. Everyone will make mistakes. But you should keep asking ― Why”when you find questions and make sure that you have understand what the teacher has taught you.

八年级英语上册复习试卷

根据句意用适当的介词填空1.Please show the picture______ me. 2.I’m good_____ painting.

3.Art is fun ___everyone. 4.Here are some____your paintings 5.Class starts______ two minutes.

完成句子,每空一词。

1.____ ____ English well, he listens to the radio every day.(为了学好英语,他天天听收音机)

2.He has______ _____ to go to his birthday

party.(他已邀请我去参加他的生日聚会)

3.He doesn’t know what her _____ _______ is.(他不知道她最喜欢的科目是什么)

4.I can remember ______ I______ .(我能记住我所看到的每一件事情)

5.Do you often _____ your mother ___ the housework?(你经常帮助你的妈妈做家务吗?)

6.He ____ us____ ______ with her.(他建议我们和他们一起讨论)

7.Chinese custom is _______ ______ western custom.(中国习俗和西方习俗很不同)

8.Do you always _______ _____ _____ ______ him?(你经常和他保持联系吗)

9._____ you _____ your bike ____ _____?(你可以借你的自行车给我吗?)

10.He is one of the ______ Chinese _______.(他是中国最伟大的音乐家之一)

11.Jay Chou is the idol of many children who were born______ _______ _______(在二十世纪九十年代)

12.When he was _____ ______ ________(他五十多岁的时候),he became

famous.

根据首字母或汉语提示完成句子

1.I always went swimming d_______ the summer holiday.

2.This noodles are so delicious I want a____(另外) bowl.

3.The story is_______(有趣的)and easy to understand.

4.She ___________(立刻)goes to talk to others.

5.The boys are playing basketball in the __________(体育馆)

6.During the Spring Festival, people often stay at home to c________ it.

7.They had a _________(讨论) about how to work out the math problem.

8.She comes from Canada. She is a C__________.

句型转换

1.She was happy when she heard the news.(同义句)She was happy _____ _____ the news.

2. The present is very nice(改为感叹句)_____ ____ nice present is!

3. You have few friends here,______ _____?(反意疑问句)(注意hardly\little\seldom...)

4. Please tell me how I can get there(同义句)Please tell me _____ ____ get there.

5. He doesn’t like monkeys.(同义句)He ________\________ monkeys.

6. He has already finished his homework.(改为否定句)He ________finished his homework________.

7. They have found the lost books already.(改为一般疑问句,并作否定回答)

______ they _____ the lost books______? No, they_______.

8.Ammy borrowed a ruler from to Lola just now.(同义句)Lola_____a ruler_____ Ammy just now.

9.I have seen some of the picture this week.(改否句)I ____ _____ _____ of the picture this week.

10.She had an party last Sunday(一般问句)____ she____a party last Sunday?

) _____ _____has Jim been in Lanzhou? 12.The woman is walking into the shop.(对划线部分提问) _____ ______is talking into the shop?

13Kanthy will come to Anqing 对划线部分提问)

_____ _______will kanthy come to Anqing?

14.We had a sports camp last Sunday.(用next Sunday代替last Sunday填空) We’re____ ______have a sports camp next Sunday.

15If you study harder ,your English will better.(同义句转换)

_____harder you study,the____ your English will be.

16.The old woman has never taken a train.(改为反意疑问句)

The old woman has never taken a train,_____ ______?

按照所给词适当形式填空

1 I can’t imagine ____(ride)all the way around the whole country.

2 The teacher asked him _________(not be) late for school again .

3 Listen! Our English teacher ___________(speak) at the meeting.

4 You’d better ______(not play) football in the street.

5 My sister _____(write)a letter yesterday. 6 He finished ____(read) the novel at last. 7 Have you ever ____( ride) a motorbike? 8 My _____(eat) habits are very good 9 Li Hua had a____ (quickly) breakfast and then went to work..

10 Can you find the _____(different) between this box and that box?

11.Let’s ______(finish) our homework before going to play games.

12.She wants me __________(help) him to learn Chinese.

13.I __________(buy) a new car for three years.

14I would like _________(drink) some milk

15The little boy is too young _________(look) after himself.

16.The hat ________(fit) me very well. I will take it.

17A girl __________(name) Lucy came here just now.

18To ______(I) surprise, he past the exam.

19.We have three ______(meal) every day. They are breakfast, lunch and supper.

20.The teacher’s office______(be) very small two years ago.

21. I was _________(surprise) to see him in the street.

22. Brian’s mother never makes hin ______(do) what he doesn’t like.

23.It would be fine_____________(travel) in China.

24My mother is a ______(library) in China.

25-_____you ____(finish) your homework, Danny? -No, I haven’t.

26.Bill__________(study) in Canada for two years.

27..Be quiet! Someone __________(sleep) in the next room.

28.Time for class. please stop______(talk).

29..Every boy ______(like) going hiking.

单项选择

( )1,----Listen ! Is Tom singing in the classroom?

-----No , it _____ be tom .He was gone to pairs.

A may not B needn’t C can’t D mustn’t

( )2-----Could you borrow your computer, Bob? -----Sorry, I am _____it .

A taking out B turning on C working on

( )3 _______ will he come back to school ? -------In a week.

A how far B how often C how soon D how long

( ) 4. ____do you exercise? ____Three tines a week.

A. How long B. How often C. How far D. How many

( )5.----- _______ are you going to Shanghai? ------I am taking the plane.

A when B why C what D how

( )6 You seldom have lunch at hone , _____, _______? .

A have you B do you C don’t you D haven’t you

( )7 It took me two weeks ____ reading the novels written by Guo jingming.

A finish B to finish C finishes D finishing

( )78Don’t forget _____ the door when you leave.

A close B closing C to close D closed

( )9 There is ______ with the recorder.

A anything wrong B wrong anything C something wrong D wrong something

( )10How far is it from the bus stop to the hospital ?----_______.

A Five miles B Ten minutes C Half an hour D Ten yuan

( )11 she will be back ____ three days. A after B for C in D till

( )12 Playing football and climbing are ______ than watching TV.

A more healthy B more healthier C much more healthier D much healthier

( )13—When Jenny _____ the taxi , she _____ her hand bag in the taxi.

A got on ; left B got out of; left C got out of ;forget D .got off ;forget

( )14 Hurry up .There’s ____ time left . A a little B little C a few D few

( )15 Lee__all night in older to watch he football match between France and Italy.

A. put up B. stayed up C. got up D showed up

( )16 Her husband a car last year.(同义词)

A can B may C must D could

( )17More than nine ____ students are doing sports now .

A. hundreds B. hundred of C hundred D hundreds of

( )18 The Internet is so closely connected with our daily life .Can you ____ a life without it? A understand B imagine C consider D except

( )19 You’d better _____ too much meat .You are much too fat.

A .not eat B. eat C. not to eat D. don’t to eat

( )20 ---Must I finish my homework before I go home?

----No, you____. But you ____finish it before two.

A mustn’t ;must B must ;mustn’t C needn’t; must D needn’t; mustn’t

( )21 Thanks for ____me to your birthday party.

A invite B invitation C inviting D invited

22.I like playing____basketball, but he likes playing____ violin.(填冠词)

( ) 23. Jenny likes playing ____ piano in ____ winter.

A. the; the B. a; the C. /; a D. the;/

( )24.The young man hopes _____ a big house some day.

A.has B.have C.to have D.having

( )25.The woman is _______ mother.

A.Lily and Lucy’s B.Lily’s and Lucy’s C.Lily’s and Lucy D.Lily and Lucy

( )26._____ rooms are big and bright. They like them very much.

A.Lily and Lucy’s B.Lily’s and Lucy’s C.Lily’s and Lucy D.Lily and Lucy

( ) 27.There____a sports meeting next week.

A. is going to have B. will have C. is going to be D. is

( )28.There ____ a anew TV play on CCTV-8 tonight.

A.will have B.is going to be C.is going to have D.is having

( )29.January 3 is my brother’s _______ birthday.

A.twelve B.twelfth C.the twelve D.the twelfth

( ) 30.Mary lives on the____floor. A. nine B. ninth C. ninth D. nineteen

( )31The doctor worked for_____ after 12 o’clock

A.two more hours B.two another hour C.more two hours D.another two hour

( )32.My sister is the same size as _______ . A.her B.him C.he D.his

( )33.I’m still hungry. Could I have_____ pieces of bread ,please?

A.two more B.other two C.more two D.two another

( )34.Do you know ________?

A.what time is it B.what time it is C.what time it does D.what time does it

( )35. ---Could you tell me ____ the book? ---From the school library.

A.when to get B.where to get C.when will I get D.where will I get

( ) 36---Could you tell me____ ---Sure. Just go straight and turn left. You can see it on your right.

A. how I can get to the library B. where can I find the library

C. how can I get to the library D. where can I find the library

( )37.Listen! Can you hear my mother ____in the next room?

A.sings B.sing C.singing D.sang

( )38.I saw Tina ____a tree in the garden at 9:00. A.plant B.planting C.planted D.to plant

( )39.My English teacher often gives us ______ about English study.

A.some advices B.some advice C.an advice D.advices

( )40.If you have any new words, you can _____ in the dictionary.

A.look up them B.look them up C.look after them D.look at them

( )41.Our teacher always makes us_____ English more often

A.speak B.to speak C.speaking D.speaks

( )42.Keep practising and you ______ your English.

A.improve B.will improve C.improved D.were improving

( )43.---May I speak to Jenny? ---________.

A.I’m Jenny B.speaking C.who are you D.you are wrong

( )44.I think _____ is important for us to learn English well.

A.this B.that C.it D.of

( )45.I can go there with him when he_____ to visit next year.

A.will come B.comes C.come D.came

( )46.I will go there with him if he ____ back.

A.will come B.comes C.come D.came

( )47. If Lily _____ to the party, I will give the books to her.

A.will come B.comes C.would come D.came

( ) 48. Don’ t forget ____the door when you leave.

A. lose B. closing C. to close D. closed

( ) 49. –You have a beautiful voice. I love your songs. – ____.

A. Sorry you don’t B. Thank you C. It’s OK D. That’s all right

( )50. Now he is ready____ introduce someone____the class.

A. for, for B. for; in C. to; to D. in; to

( ) 51. I have two sisters, one is a doctor, ____ is a teacher.

A. another B. other C. the other D. others

( ) 52. ____ , can you tell me the way to the movie theatre?

A. Sorry B. Yes C. Excuse me D. Pardon me

( ) 53.The post office is about five ____ walk from here.

A. minute B. minutes C. Minutes’ D. minute’s

( ) 54.It, s easy ____ in a big city like Beijing. A. lost B. to get lost C. lose D. losing

( ) 55.Best wishes ____ you on your 13th birthday; A. to B. for C. with D. on

( ) 56.Li Ming____ in Shijiazhuang for thirteen years.

A. live B. will live C. is living D. has lived

( ) 57.I have a brother ____ John. He is in London now. A. call B. called C. name D. calling

( ) 58.Susan usually goes to see her grandma___Saturday afternoon.A. in B. at C. from D. on

( ) 59.Our teacher always tells us____ in the streets.

A. don’ t run B. not to run C. not run D. to not

( ) 60.Lisa will go to Beijing____ three days. A. on B. after C. in D. before

( ) 61.Let’ s go fishing if it____ this weekend.

A. don’ t rain B. raining C. not rain D. doesn’t rain

( ) 62.They____ our school yesterday.

A. arrived B. reached C. reached to D. got to

( ) 63.I happened____ meet Mr. Black last week.

A. don’ t rain B. raining C. not rain D. doesn’t rain

( ) 64.My ambition(理想)____ an artist. A. are to be B. is being C. is to be D. are being

( ) 65.This chapter is____ than that one.

A. difficult B. more difficult C. much difficult D. most difficult

( ) 66. ____fine weather it is! A. What a B. What C. How D. How a

( ) 67There is ____food at home, Let’ s go and buy some

A. a little B. little C. a few D. few

( ) 68.The room is dirty. Let’ s clean it, ____we? A. will B. would C. do D. shall

( ) 69.Must I book the tickets for you? No, you ____.

A. mustn’ t B. can’t C. may not D. needn’t

( ) 70.It took us one hour ____our homework last night.

A.finish B. finishes C. finished D. to finish

( ) 71.She is one of ____our homework last night.

A.the best students B. better students C. the best student D. the best top student

( ) 72.My parents don’t like pizza,I don’t like it, ____. A.too B. either C. also D. as well

( ) 73.I spent two hours____the hill yesterday.A.clinb B. to clinb C. clinbing D. clinbed

( ) 74.When I was walking on the road’ I saw Jack_____with a foreigner.

A.talked B. was talking C. talking D. talks

( ) 75.What _____ they _____ at 8:00 yesterday evening?. They were reading newspaper.

A. did, do B. were, doing C. was, doing D. would, do

( ) 76.Where is your father? He _____ to Guangzhou

A. has B. has been C. have gone D. have been

( ) 77.He does his homework _____ you.

A. so carefully as B. as carefully C. As carefully as D. As more carefully as

( ) 78.Let’s talk about the difference____English names and Chinese names. A of B. between C. for D. fron

( ) 79.Mr. Smith invited his f riends____dinner with her. A. had B. have C. having D. to have

( ) 80.I like listening to music____.

A. on the way to home B. on the way home

C. on the way school D. on the back way to t here

( ) 81.I don’t like music, I’ m good at____. A. draw B. draws C. drew D. drawing

( ) 82.He looks tired. Let him____a rest.

A. stops to have B. stop having C. stopping to have D. stop to have

( ) 83. I walk ____some of my favorite shops every day. A. pass B. past C. on D. from

( ) 84. They look left, t hen right, and ____the street.

A. go across B. go thought C. across D. thought

( ) 85. Can you tell me the way ____the bakery? A. from B. to C. / D. in

( ) 86. I hope I can see the famous man ____in the future.

some tine B. Sometimes C. some times D. Sometime

( )87.How much does this sweater_________? A. use B. take C. make D. cost

( ) 88. The problem is ______ difficult____ work it out.

A.too; to B. so: that C. very; to D. too; that

( ) 90.---I have ____ finished reading the book. - ---- Really? I haven’t finished it ______.

A. yet ; already B. already; already C. yet; yet D. already; yet( )

( )91.When did the people build the station?---________.

A.In the 1980s B.In the 1980 C.In 1980s D.The 1980s

( )92.Few students in your class collect stamps,_____?

A.aren’t they B.don’t they C.are they D.do they

( )93.How long has the girl ______- China? ----For about two years.

A.left B.gone to C.live in D.come to

( )94.---Danny will go to Shanghai to learn English. ---_______

A.So Li Ping will B.So will Li Ping C.Li Ping will so D.Li Ping so will

( )95.---Would you like to go see the film with me?---No, thanks. I_____ the film twice.

A.will see B.saw C.have seen D.see

( )96.I never stop_____ stamps. I always keep______ them.

A.collecting;collecting B.collecting; to collect C.to collect; collecting D.to collect; to collect

( )97.Our classroom is ____ than theirs.

A.bigger B.much bigger C.more big D.much more bigger

( )98.Are the students_____ in the_______ books?

A.interesting\interested B.interested\interesting C.interesting\interesting D.interested\interested

( ) 99.I hear physics ______ an interesting subject. A. are B. is C.am D. be

( ) 100. There is nothing in the room, ______?.

A. isn’t it B. is it C.isn’t there D. is there

( )101. The two pairs of shoes are not fit for me. I want to buy______

A.both B.neither C.all D.either

( )102 What _____ news it is! A.a good B. good C. a few good D.many good

( )103. If you want to learn math well, you should work hard _____ it.

A.with B. about C. at D.in

( )104.Mr Smith spent two hours ______ TV last night.

A.watch B. to watch C.watched D.watching

( )105This dress looks very beautiful. Will you please_____?

A.try on it B. try it on C. try them on D.try on them

( )106.---Have you finished your homework, Danny? ---________

A.All ready B. Not yet C. Of course D.Good idea

范文十:八年级上册英语作文

八年级上册英语作文

1.假如你是林涛,去年夏天去北京度假,参观过许多地方。以My vacation 为题目,写一篇70词左右的短文。内容包括:1, 旅游景点(the Great Wall, the Palace Museum, Tian'anmen Square, Beijing hutong). 2, 天气、活动。3, 观点等。 Last summer, I went to Beijing on vacation with my father. The weather was sunny and hot. First we visited the Great Wall. There were a lot of people on the Great Wall. It is really the longest wall in the world. The next day, we visited the Palace Museum and Tian'anmen Square. We took many photos there. We also visited some other interesting places in Beijing. We visited Beijing hutong, too. We had a great time there. I hope to go there again.

2. 根据下面的八年级(1)班学生的活动调查表,用英语写一篇90词左右的文章。

Class 1, Grade 8: Activity Survey

Activities Every day Once or twice a week Three or four times a

week

Do homework 90% 10% 0% Use the Internet 80% 0

% 20% Play sports 30% 20% 50%

Here are the results of the students activity survey in Class 1, Grade 8.

Ninety percent of the students do homework every day, only ten percent of the students do homework once or twice a week. Eighty percent of the students use the Internet every day. The other twenty percent of the students use it at least three or four times a week. Most students use it for fun and not for homework. The results about playing sports is also interesting. Thirty percent of the students play sports every day. Twenty percent of the students do it once or twice a week. Fifty percent of the students do it three or four times a week.

Old habits die hard. We should start exercising before it’s too late.

3. 根据表格中的信息续写作文。 要求:(1)词数60~80 (2)文中不得出现个人信息

Mother Chinese teacher

Differences Tall Short

Funny Funnier

Play ping-pong Go swimming

The same Long straight hair

Friendly

Like singing and dancing

I love my mother and my Chinese teacher very much. In some ways they are the same, and in some ways they are different. They both have long straight hair. Andthey’re both friendly and outgoing. My mother likes singing and dancing, and my Chinese teacher likes them, too. As for the differences, my mother is tall, but my Chinese teacher is short. My Chinese teacher is funnier than my mother. I love her class very much. About the hobby, my mother likes playing ping-pong while my Chinese teacher likes going swimming.

4. 假如你是Jim,常到学校附近的三家商店购物,你对三家商店进行了对比,请用学过的比较级或最高级的句型描述三家商店的不同。词数:60~80。 提示:Ham’s Bargain Store: the cheapest, the worst

Jenny’s Department Store: the most fashionable clothes, the best service, the most expensive

Carol’s Department Store: the most popular store, not the cheapest, not the most expensive, the friendliest s

ervice

There are three stores near my school. Of the three stores, I like Jenny’s Department Store best. Because it sells very good things. It sells the most fashionable clothes. And it has the best service. However, people don’t often shop because the things are the most expensive.

I also like Carol’s Department Store. Because it’s the most popular store near my school. The things there aren’t the cheapest and they’re not the most expensive. And it has the friendliest service.

As for Ham’s Bargain Store, I don’t like it. Though it’s the cheapest, it isn’t the most popular. In fact, lots of things there are the worst in town.

5. 上个星期天你和几个好朋友游览了香港迪斯尼乐园。请根据以下提供的信息写一篇80词左右的游记。 提示内容:1. 乘坐公共汽车很早就到了迪斯尼乐园。

2. 看到米老鼠、唐老鸭等卡通人物,感到很激动。 3. 和卡通人物一起做游戏,一起进餐。 4. 游客众多,来自世界各地。 5. 惊叹沃尔特·迪斯尼创作的卡通人物,并为此而骄傲。

Last Sunday my friends and I visited Hong Kong Disneyland. We got there early by bus. In the amusement perk, we felt excited. The amusement park is very big. In it we saw Disney characters like Mickey Mouse and Donald Duck everywhere. In the park, there were many visitors from all over the world. The Disney characters played games and ate lunch with us. Some visitors kept saying the Disney characters were great. Hearing their words, I felt even prouder of these cartoon characters that Walt Disney made.

6. 请以“My dream job”为题,写一篇80词左右的短文,介绍自己对未来理想职业的打算。

I have a dream, my dream is to be an English teacher. The reason of this is I like English, and also I like myEnglish teacher very much, so I want to be an English teacher as him. I will love my job, and love each ofmy students. I will teach my students very well, and tell them many interesting stories and teach them to learn beautiful English songs. In order to achieve my dream, I think I should start from now on. First of all, I should learn hard, not only English, but also other subjects. I need to go to college to get a good education. N

ext, I should learn how to communicate and get along well with other people, especially children. Then, I will watch and learn my teachers' teaching methods and skills in teaching.. I hope my dream will come true.

7. 你们班下周将召开一次班会,主题 是“21世纪的生活”。请写一份发 言稿。提示: 1.人口迅速增长; 2.工作时间缩短,娱乐和旅游时间将 更充裕; 3.机器人做工,很多人面临失业。 要求:1.短文须包括所有提示内容, 可适当发挥。 2.60词左右。

1.take place 2.population ,grow fast 3.more and more people 4.most ,live longer ,than before 5.work, free ,sports, 6.watching TV and traveling 7.other countries for holidays 8.robots ,dangerous , hard work 9.enough work 10.problem

Life in the 21st Century Life in the 21st century will be different from life in the 20th century, because changes will take place in the 21st century . What will the changes be? The population is growing fast. There will be more and more people in the world and most of them will live longer than before.

People will work fewer hours than they did in the 20th century, and they will have more free time for sport

s, watching TV and traveling. More and more people will go to other countries for holidays.

Work in the future will be different, too. Robots will do much dangerous and hard work. Because of this, many people will not have enough work to do. This will be a problem.

8. 你喜欢吃三明治吗?你知道如何制作三明治吗?来亲手为自己做一份三明治吧!请看下表 Ingredient/Amount:bread:2 pieces;butter: 2 spoons;onion:1;tomato:1; turkey: 3 pieces;relish:1 spoon 要求:1 短文需用到表中所提供的原材料。 2 词数80左右. How to make a turkey sandwich?

Do you like sandwiches? I like them very much. Do you know how to make a sandwich? Let’s have a try . First, check you have all the ingredients and put two teaspoons of butter on a slice of bread. Next, cut up an onion and a tomato. Add these to the bread. Then, add three slices of turkey and put one teaspoon of relish on the turkey. Finally, put another slice of bread on the top.

The great turkey sandwich is ready. You can enjoy it

now.

9. 汤姆邀请杰克下周六去他家,但是杰克那天没有空,因此不能赴约。假如你是杰克,请根据提示写一封委婉拒绝汤姆邀请的信,并说明你不能赴约的原因。 提示:study for a test; have a piano; go to the movies。 Hi Tom,

Thanks for asking me to your home. I’d love to come. But I’m sorry I can’t visit you on Saturday. I’m not available this weekend. In the evening, I have to study for a test. In the afternoon, I have a piano lesson. In the evening, I am going to the movies with my family. Maybe another time. Best time, Jack

10. Mike 是一位中学生,他沉迷于电脑游戏中,并因此影响了学习。你作为Mike的好朋友,你打算怎么帮助他呢?请用下面所给的提示写一篇短文。提示:give up; waste time; be interested in; have a great time Dear Mike,

Thanks for your letter. I am sorry to hear that you are in trouble now. Don’t worry. Let me help you. Now, I’ll give you some advice about how to do better in your study. Playing computer games is very interesting, but if you play too much, you’ll waste lots of time, and

you’ll have little time to do your homework. I think if you give up playing computer games, you may be interested in other things, like study or sports. Then you’ll be interested in many other subjects. So you should give up the computer games and work harder. I think if you keep working hard, you’ll have a great time at school with your good friends.

11. 我喜欢英语,我想在10年以后当一位英语老师。我要尽可能教好我的学生。我要尽量用英语讲课。我要努力使我的课讲得生动有趣。另外,学生们都喜欢听老师讲故事,所以我要经常给学生讲英语故事,使他们对英语感兴趣,从而能提高他们的听力。我相信我能成为一个好老师的。

I like English. I want to be an English teacher in ten years. I'll teach my students as well as possible. I'll give my lessons in as much English as I can. I'll try my best to make my lessons lively and interesting. Besides, we all like listening to stories. So I'll try often to tell my students stories in English, so that they'll be interested in English and can improve their listening. I believe that I can become a good teacher. 12. New Years Resolutions 新年的决定 ’

New Year is coming, I’m going to do a lot of things next year. First, I want to improve my English, so I’m going to practice it very often and have many conversations with my friends.

Next, I want to be more healthy, so I’m going to do sports every day such as swimming, running and so on. At the same time, I’m going to eat less junk food. Finally, I want to join the dancing club, so I’m going to practice dancing twice a week. I hope my resolutions can come true in the coming year.