八年级上英语作业本

八年级上英语作业本

【范文精选】八年级上英语作业本

【范文大全】八年级上英语作业本

【专家解析】八年级上英语作业本

【优秀范文】八年级上英语作业本

范文一:八年级上册英语unit4作业

布置时间:

1. 离……近

2. 在镇上

3. 到目前为止

4. 才艺表演

5.坐公共汽车10分钟的路程

6.共同;共有

7.世界各地;全世界

8.……越来越……

9.……各种各样的

10.是……的职责;由……决定

11.编造(故事、谎言等)

12.在……方面发挥作用/有影响

13.例如

14.认真对待

15.梦想、希望)实现;达到

16.因做某事而感谢。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1. 它是最大的。

2. 它有最大的屏幕。

3. 它在这附近最受欢迎。

4. 它离我们家最近。

5. 它需要最短的等待时间。

6. 它拥有最舒服的座位。

7. 你能最便宜的买到衣服。

8. 他们播放最无聊的歌曲。

9. 他们选曲子最认真。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1.欢迎到我们小区来。

2.你能买到最新鲜的食物。

3.因为它们有最大的座位,所以你能做的最舒服。

4.感谢你告诉我。

5.镇上最差的服装店是哪个?

梦的衣裳。它比蓝月亮更糟。它的服务最差。

6.昨天晚上我们去了镇上最差的餐馆。

7.Tom在那部电影中演的最好。他比其他演员演的好多了。

8.他总能找到最有趣的去演的角色。

9.它离你家多远。乘公共汽车十分钟。

10.Danny’s是最好的一个因为它最近。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1.她是最有创意的演员。

2.你认为谁是最差的?

3.我认为他是最有天赋的人。

4.观看别人展示才艺总是很有趣的。

5.才艺秀正越来越受欢迎。

6.所有的节目有共同的一面。

7.他们寻找最好的歌手,最有天赋的舞者,最最激动人心的魔术师,最幽默的演员等等。

8.这由你决定。

9.不是所有人欣赏观看这些节目。

10.如果你不太当真的话,它们还是看头的。

11.关于它们很棒的事情是它们给了人们使他们实现梦想的的道路。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1. 离……近

2. 在镇上

3. 到目前为止

4. 才艺表演

5.坐公共汽车10分钟的路程

6.共同;共有

7.世界各地;全世界

8.……越来越……

9.……各种各样的

10.是……的职责;由……决定

11.编造(故事、谎言等)

12.在……方面发挥作用/有影响

13.例如

14.认真对待

15.梦想、希望)实现;达到

16.因做某事而感谢。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1. 它是最大的。

2. 它有最大的屏幕。

3. 它在这附近最受欢迎。

4. 它离我们家最近。

5. 它需要最短的等待时间。

6. 它拥有最舒服的座位。

7. 你能最便宜的买到衣服。

8. 他们播放最无聊的歌曲。

9. 他们选曲子最认真。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1.欢迎到我们小区来。

2.你能买到最新鲜的食物。

3.因为它们有最大的座位,所以你能做的最舒服。

4.感谢你告诉我。

5.镇上最差的服装店是哪个?

梦的衣裳。它比蓝月亮更糟。它的服务最差。

6.昨天晚上我们去了镇上最差的餐馆。

7.Tom在那部电影中演的最好。他比其他演员演的好多了。

8.他总能找到最有趣的去演的角色。

9.它离你家多远。乘公共汽车十分钟。

10.Danny’s是最好的一个因为它最近。

教师心语:

自我纠错:

布置时间:

1.她是最有创意的演员。

2.你认为谁是最差的?

3.我认为他是最有天赋的人。

4.观看别人展示才艺总是很有趣的。

5.才艺秀正越来越受欢迎。

6.所有的节目有共同的一面。

7.他们寻找最好的歌手,最有天赋的舞者,最最激动人心的魔术师,最幽默的演员等等。

8.这由你决定。

9.不是所有人欣赏观看这些节目。

10.如果你不太当真的话,它们还是看头的。

11.关于它们很棒的事情是它们给了人们使他们实现梦想的的道路。

教师心语:

自我纠错:

范文二:八年级上英语作业二

Unit5----Unit6 词汇练习

1. When I grow up, I want to be an e _____________.

2. My uncle is a computer p_________________, he is good at computer.

3. Computer s______________ is Jake's favorite subject.

4. Mary's father is an airline p____________.

5. Mary _______________(go) fishing with her mother next week.

6. I ___________(meet) a famous actor last Sunday.

7. He likes science, so he wants to be a c___________ p___________.

8. She is a v____________. She likes playing the v______________.

9. He is a famous p______________. He is talented in playing the ___________.

10. Every year many f_____________ come to Xi’an .

11. They just had a d____________ about the meeting time.

12. She wants to be a teacher so she will study e________ in the college.

13. The doctor asks him to take some m_________ three times a day.

14. He likes writing and he always sends a ________ to newspapers.

15. My h____________ are playing chess and swimming.

16. Do you know the r________ between health and sleep?

17. At the b_______ of the new term, we always make many plans.

18. The poor students have to do much s_________ after school every day.

19. We agree __________(visit) the museum neat Sunday.

20. A scarf is too ___________(person), let’s buy a watch for him.

21. What’s the _____________(mean) of this sentence?

22. What does it __________________(mean)?

23. I'm going to _______________(take)some acting lessons in Shanghai.

24. Tom started ___________________(ride)a bike when he was six years old.

25. My brother __________________(take)these photos two days ago.

26. My cousin is going to be a pilot when he ______ (grow) up.

27. Uncle Wang is a race car _________ (drive). He loves his jobs very much.

28. Do you want _________ (be) a pilot?

29. If you want to be an actor, you have to take __________ (act) lessons.

30. Chen Han is going __________ (move) to shanghai when he finishes his studies.

31. Tina is sure _________(pass) the mid-term exam.

32. Not everyone ___________(want) to be his friend

33. She keeps on __________(do) her homework when she wakes up.

34. Internet makes our lives ______(easy) and _____(easy).

35. She finds English really ________(difficult).

36. He has a good ____________(relation) with his classmates.

37. We __________(plan) to go to the beach yesterday.

38. The police _______(question) the thief last night and learned about the case.

39. There ____________________________(be) a meeting tomorrow afternoon.

40. My family ______________________(visit) New York this winter holiday.

41. He is a cook. He is going to a ________(cook) school.

42. I’m going to take _______(sing) lessons.

43. They are going to practice ________(play) soccer every day. 44. Listen _______(careful) and you will be better.

45.What’s the ________(关系) between the man and the woman?

46.What we are talking is about ___________(自身提高).

47.The boy is not happy because of the much_____________ (学校 作业).

48. Don’t open that box. It’s my_____________ (个人的) thing.

49.He joined the English club to_________________ (提高) his English.

52. I’m going to a c

54. There are some f_________ friends visiting our school.

55. I am going to ___________ (be) a doctor when I grow up.

56. Jack plays the violin very well. He must be a_______(violin) when he grows up.

57.He goes back home ______________(week).

58.What’s the ___________(mean) of what he said?

59. The ____________(begin) of the meeting is a video about animals.

60.The shop assistant__ __ __ __(have) a day off next week.

63.Don’t eat too much j 而) his brother is very poor.

71.Did you decide _____________(visit) your grandparents?

72.There are many_______________ (different) between them.

73.I can’t stand___________ (hear) the bad news.

74.Lucy and Lily are the ____________(win) of the talent show.

75.This shirt isn’t as ________(good) as that one.

76.He is the __________(bad) student in his class.

77.The news _________(be) so terrible that we all can’t stand.

78.I really enjoyed __________(walk) around town.

79.It is good to relax by ___________(use) internet.

80.Did you have fun ____________(play) at the party?

881. It is not easy to buy train t________ during the Spring Festival.

82. I need to bring an u_________ in order(为了) not to get wet.

83. We have c________ chairs for everyone.

84. You can c_______ which you like best.

85. Is it n_______ for me to do so?

86. I never eat fruit and I think I’m kind of u_________.

87. He p_______ to travel around the world.

88. The man has lots of money. He is a s_________ businessman.

89. She has two sons. B________ of them are doctors.

90. Study hard, and you will get good g_____.

91. Little Kitty likes hiding ________ (she) behind the door to frighten her friends.

92. He got a ___________ (bad) result in English this term than last term. He didn’t try his best.

93. On Christmas morning, my little daughter always can’t wait __________(open) the present box.

94. —Who works _____________(hard) in your class?

—Of course Jim does.

95. —You look taller and stronger than before. What’s your __________(high) now? —1.65 metres.

96. When something_____________(worry) me, I always go to my best friend Kitty.

97. —Are you able to fix the radio, Andy?

—No, I’m __________(certainly) that I can do it myself.

98. —Where do you plan to spend your holiday after you finish____________(write) the novel?

—Beijing, the capital of China.

99. —Where did you go on National Day?

—I went to the zoo in Taizhou. The ticket is ____(use) now, but I still keep mine. 100. Look! How ___________(heavy) it is raining at the moment!

101. What do you usually do on w______?

102. I hope you're e_____ our school in Xinqiao.

103. He tries to eat a lot of v______ every week.

104.Thanks for your i________ to visit me.

105.What are you doing for v________?.

106.Can you come to my b_______________ party?

107. I'm sorry to h______ that you're not feeling well.

108. What's your f_______ program?

109. I'm more o__________ than my sister.

110. How many hours do you s_______ every night?

111. Monday is cold but Tuesday is _____ (cold) than Monday.

112. His brother is _____(funny) than he.

113. If you want to keep _________( health ), you'd better take more exercise and eat less food.

114. The doll has three _______( foot ).

115. He has a ________ (tooth ), he has to see the dentist.

116. Our town is _________(beautiful) than yours.

117. We have P.E. classes _________ (two) a week.

118. It is more fun to take boats than __________ (take) a bus.

119. Look! The Greens ________ (get ) ready for the journey(旅程).

120. Jim's mother tries ________( drink ) milk every day. 成功的)

124.You don’t look well. What_____________ (发生) to you?

125.People in the west often think that the number thirteen is ___________. (luck) 126.The students are having a ___________(discuss) about TV shows.

127.I can’t stand______________ (watch) the soap opera.

128.My brother with my father _____________(be) going to Shanghai tomorrow.

130. I am ________(lucky) enough to miss the last train.

131. I’m taking a p______ to the top.

132. I h______that you will go there.

133. He joined us in the d_______ yesterday.

134. I can’t s_______ the noise.

135. I _________ (碰巧) to see her yesterday.

136. I plan _____ (go) to the movie tonight.

137. I hope ______(be) a good teacher when I grow up.

138. She expect _________(go) abroad.

139. Do you want _______(play) the piano?

140. Do you mind ________(open) the window?

141. How about ________(play) soccer?

142. I like ______(swim) very much, but I don’t like _____(swim) today,because the water is so cold.

143. ______Ann often ______ (help) her mum do housework?

144. Let’s ________ (see) a film this afternoon.

145. English is interesting but math is ____(bored).

146. I like the a______movies.

147. It’s important to know about the c______ in western countries.

148. Beijing is f_________for many places of interest.

149. I believe our world will b________more beautiful and more peaceful. 150. Thank you for the ______ (enjoy) evening

151. Can you tell me more about ___________ (America) festivals?

152. Her ______(one) book came out in 1960.

153. We are ready _____(face) the challenge.

范文三:八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

8

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

八年级上册英语效能作业本

3.—What are you going to do this weekend? —I’d like _____my parents.

A.to visit B.visit C.visiting D. visit

4. —She has a headache.She can’t attend the meeting. —______.

A.It doesn’t matter B.It sounds wonderful C.I’m sorry to hear that D. really

5. —I’m sorry,I can’t go to the movies with you.—Oh,that’s too bad.Maybe _____ time

A.the other B.other C.another D. others

6.—Can you go to the science museum with me tomorrow?

—_______,but I have to study for my chemistry test.

A.I'd love to B.Never mind C.It’s nothing D. Yes, please

7.He ______ stay at home, because his mother was ill.

A. has to B. have to C. had D. had to

拓展题:中考链接:

1.Chinese climbers carried the Olympic Flame to the top of the world’s highest

mountain______8th of May 2008.(2008,苏州)

A. on B. at C. in D. from

2. —-Ben, would you like to play football with us?

—- _____,but I have to wash the dishes first.(2008,重庆)

A. No, I can’t B. I don’t want to C. Yes, please. D. I’d love to.

3.Great changes have taken place in China, who can tell ______it wouldbelike in ______five

years?(2008,青岛)

A. how;other B. what;more C. how;another D. What;another

八年级上册英语效能作业本

一般作业:

单项填空

1. Helen _______ than Kate.

A.is calmer B.is calm C.calm D.are calmer

2. Now telephones are very popular and they are much ______ than before.

A.cheap B.cheaper C.cheapest D.the cheapest

3. Which subject do you like ______, English or Chinese?

A.well B.better C.the best D.good

4. Let’s go by plane.It’s ______ than by train.

A.faster B.fastest C.slower D.slowest

5. Isabella and Maria _____ girls.

课 后

作业题 A.are all B.are both C.all are D.is both

6. ______ we can see, our country is more and more beautiful and stronger.

A.As B.Like C.If D.Since

拓展题:

1. I prefer skiing to climbing because I think climbing is ______skiing.

A. not as exciting as B. not more exciting as

C. not most exciting as D. more exciting than

2. Our family has bought a car so we can travel _____than before.

A. most easily B. less easily C. easily D. more easily

3._____ you study, _______grades you will get.

A. The hard, the good B.The harder, the better C. Harder , better D. The hard, the well

八年级上册英语效能作业本

八年级 科目 英语 效能作业本

一般作业:

单项选择

1. We spent_____ day_____ the problems.

A. the all; discuss B. the whole; discussing C. all the; with D. all the; to discuss

2. My father makes me_____ every morning.

A. exercise B. exercises C. to exercise D. on exercise

3. It’s important_____ me to have a new bike.

A. of B. for C. to D. on

4. I like to have a friend who_____ me.

A. like B. liking C. is like D. are like

课 后

作业题 5._____he is a little boy, he plays soccer very well. A.Because B.But C.Though D.For

6. Holly thinks there are_______ between ______countries.

A.different;difference B.difference;different

C. differences;different D. different;differences

拓展题:

1 .Stop ______so much noise! My father is sleeping.

A. to make B. making C to hear D. hearing

2.--What do you think Tina is like?--She used to be quiet,but she is quite _____now.

A. clever B. serious C. outgoing D. strict

3. Beijing,the capital of China,is one of _____cities in the world.

A. the biggest B. bigger C. much bigger D. big

范文四:八年级上英语作业

八年级英语上单元测试 星沙英语网 Unit 1---Unit 2

作者:常开雄 镇雄长风中学教师 一.按要求做题.(19分)

1.health(形容词)_________ 2.interviewer(动词)_______ 3.active(名词)_______ 4.good/well(比较级)_______(最高级)________ 5.healthy(反义词)________ 6.different(名词)___________ 7.program(同义词)________ 7.store(同义词)________ 8.same (反义词)______ 9.one(副词)___________ 10.really(形容词)_______ 11.two(副词)__________ 12.balance(形容词)______ 13.problem(近义词)_______ 14.tooth(复数)_______ 15.expensive(同义词)________ 16.early(反义词)________ 17.illness (形容词)_______ 18.good(名词)_________ 二.根据汉语意思完成句子.(14分) 1.I often __________(去参加滑板动) 2.The children need ________(许多睡眠). 3. She says it __________(对…有好处)my health. 4.I ______(试图;努力) eat a lot of vegetables. 5.________(多久一次) do you _________(去看电影)?

6.When you are tired ,you shouldn’t____________(在晚上出去). 7.Eat a balanced diet __________(保持身体健康) 8.You should drink_______________(一些带蜂蜜的热茶). 9.You should _______eat_________(不再)dumplings 10. You should _________(提前上床睡觉) for a few nights. 11.It’s important ____________(吃健康的饮食) 12.My________(寄宿家庭) is really nice. 三.用单词的正确形式填空.(11分)

1. _______(eat) dangshen and Huangqi herbs ______(be)also good for this. 2.Everybody _________(get) tired sometimes. 3.Don’t ________(be)stressed out .It’s not healthy. 4.A doctor ______(give) her some medicine yesterday.. 5. I_________(not feel) well at the moment. 6.They______(not do) some shopping last month. 7.Thank you for ________(tell )me the good news. 8.No _______( talk) in the reading room. 9.He ______(get)up at 6:30 yesterday.

10.It’s 12:oo now. We ______(eat) in the dinning hall. 四.词组互译:(18分)

1.看牙医_______ 2.感冒__________ 3.躺下_________ 4.此时; 现在_________ 5. 对…生气____________ 6. 为…而迟到________

7.难得;几乎从来不_____ 8.想要某人干某事________

9.饮食习惯________ 10.上网冲浪________ 11.健康生活方式________ 12.look after_________ 13. be stressed out_________ 14.keep in good health________

15.neck and neck________ 16.get good grades_________ 17. the same as___________ 18. a piece of advice______ 五.句型转换.(10分)

对划线部分提问) ___________________________

2.I think my Putonghua is improving. (改为否定句) I_____ _______my Putonghua_______improving.

3.He does his homework once or five times a week.( 变一般疑问句) _________________________________________ 对划线部分提问) _______________________________ 5.I look after my health(同义句) I_____ ______ ______ my health. 对划线部分提问) ________ is she feeling? 六. 选择填空(10分)

( ) 1. Is her lifestyle the same as yours or ___? What are the________? A. difference, different B. different ,differences C. difference, difference D. different, different

( ) 2. ___does your brother go online(上网)? Three times a week. A. How much B. How long C. How many D. How often ( ) 3. _____ was your weekend? Great!

A. How B. What C. When D. Where ( ) 4.Jenny_____ lifestyle.

A. has a health B. have a health C. has a healthy D. have a healthy ( ) 5. I try to eat junk food only once a month______ I love it . A. through B. but C. and D. although ( ) 6. Here_____ in the classroom. A. ten students are B. are ten students C. Ten students is D. is ten students

( ) 7. My mum_____ surfs the Internet . She likes watching TV. A. doesn’t hardly ever B. hard ever C. isn’t hardly ever D. hardly ever ( ) 8. He _____ late for school.

A. is often B. often is C. does often D. often does ( ) 9.My dad ______ a lawyer(律师)

A. wants me to B. wants me to be C. want to be me D. want to me be

( )10. What’s ______ you, young man?(年青人) A. matter of B. the matter of C. matter with D. the matter with ( )11. Maybe you should __________ .

A. call in her B. call up he C. Call her in D. call her up ( )12. Brian doesn’t like __________ . A. reading B. read C. reads D. readed

( )13. Yesterday I went to the library. Henry went there, ______ . A. either B. too C. also D. only

( ) 14. Everyone else in my office is invited by Mr. Wu ______me.

A. beside B. out C. except D. off

( )15. Your friend is ____ than you, so you should be as ______ as him. A. popular, friendlier B. more popular, friendly C. more popular, friendlier D. popular, friendly

( ) 16. Charles? cousin is the same age ________ him. They get on well

______ each other.

A. for, in B. as, on C. as, in D. as, with

( )17. Parents often take their children to join some activities to prepare

them _______ their future.

A. at B. behind C. for D. with

( )18. I am looking for Mrs. Green. She forgets to _________

her bill.

A. cost for B. pay for C. pay in D. cost in

( )19. Today is Thursday. I have _______ things to do. In fact, I am used

to _______ it.

A. a lot of, doing B. a lots of, do C. a lot of, did D. lots of, done

( ) 20. My math teacher ________ me, because he ________ I failed my test. A. is angry for, find out B. was angry with, found out C. is angry with, find out D. was angry with, find in 七.完形真空(10分)

It's September 1st, and we're all back to school. It's good all my teachers and friends again. They

our names before he begins his lesson.

( )1. A. see B. watch C. find D. look ( )2. A. do B. see C. look D. sound ( )3. A. a lot B. some C. lot D. much ( )4. A. well B. good C. bad D. nice ( )5. A. learn B. give C. help D. need ( )6. A. do B. play C. look D. feel ( )7. A. either B. very C. much D. too ( )8. A. am afraid B. think C. am sorry D. want ( )9. A. doesn't B. don't C. does D. do ( )10. A. gives B. calls C. asks D. tells 八.阅读理解 (15分 每个短文5分)

(A)

Mike is a factory worker. He is often very tired after a day's work. His wife, Jenny, has no job, so she stays at home to cook the meals. Every day he can have his dinner when he gets home from his factory.

One day, Mike came home very late because he was very busy in the factory. He was very hungry when he got home. He was not happy when he found his dinner was not ready. He was very angry with his wife. He shouted at her, "I'm going out to eat in a restaurant." "Wait for five minutes," said his wife. "Why? Do you think that dinner will be ready in five minutes?" asked Mike.

"Of course not," she answered. "But I can be ready to go with you in five minutes." 根据短文内容,选择正确答案。 ( )1. Mike works in________.

A. a factory B. an office C. a school D. a hospital ( )2. Jenny stays at home because ________.

A. she likes cooking

B. she loves her husband very much C. she doesn't have a job D. she doesn't want to work

( )3. One day, Mike came home very late because________.

A. he wanted to have dinner in a restaurant B. he had a lot of work to do C. he was angry with his wife D. his wife didn't cook dinner

( )4. Mike was _when he found his dinner was not ready.

A. happy B. glad C. hungry D. not happy ( )5. Which sentence is correct?

A. Jenny could have dinner ready in five minutes. B. Jenny wanted to go to the restaurant with her husband. C. Jenny didn't like the dinner at home. D. Jenny didn't love her husband. (B)

A mother and her young son got into a bus in a small city and sat down. The bus conductor came to them for their money. The mother said, "I want one ticket to Oxford, "and gave her a shilling(先令). The conductor looked at the small boy for a few seconds and then said to him, "How old are you, young man?" The mother began speaking, but the conductor stopped her, and the boy said, "I'm four years old at home, and two and a half in buses and trains." The mother took six pence(便士) out of her bag and gave the money to the conductor. The conductor gave her one and a half tickets. ( )l. One day the mother took a bus ______.

A. to a small city B. to get some money C. with her son ( )2. The mother gave the conductor_____ pence in all(总共) that day.

A. l2 B. l6 C. l8 ( )3. The mother was______.

A. not honest(诚实) B. honest C. very clever ( )4. The conductor asked ______ how old he was.

A. the mother B. the little boy C. the bus driver ( )5. The boy was ____ years old then.

A. four B. two C. two and a half

( C )

Lots of children like to watch TV. From TV they can learn a lot . They also can learn a lot from the radio (无线电广播)and books , but they like learning from TV. Why? Because they can listen and watch at the same time (同时). But they can’t see anything on the radio , and they can’t hear (听到)anything from books .

Many children only watch TV on Saturday or Sunday evenings . They are very busy with their lessons from Monday to Friday. But some children watch TV every night and they go to bed very late they can’t listen to teachers well in class next morning.

请根据短文内容,选择最佳答案。 ( )1.Many children like _____.

A. to listen to the radio B. to watch TV C. to read books

( )2.Why do children like learning from TV? Because _____.

A. they can watch TV B. they can listen from TV C. they can listen and watch at the same time ( )3.Many children are busy with their lessons _____.

A. on weekends B. from Monday to Friday C. on Saturday or Sunday

( )4.Some children can’t listen to teachers well in class next morning because ____.

A. they watch TV and go to bed very late B. they are busy with their lessons

C. they watch TV on Saturday or Sunday evening . ( )5.Which(哪个)one is right?

A. Some children only watch TV on Saturday or Sunday evenings . B Lots of children only watch TV on Saturday or Sunday evenings . C Many children only watch TV on Monday or Friday evenings . D Many children only go to school on Saturday or Sunday evenings .

九.作文.(15分)

读Jimmy的信然后给Jimmy写一封建议信,你可以用should, shouldn’t, could, couldn’t. Dear Donna,

I hate(讨厌)shopping! The stores are always crowded and the salespersons aren’t usually very friendly. Also, it takes me a long time to choose clothes. I want to have cool clothes but I don’t want to shop. What do you think I should do?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

八年级英语上单元测试Unit1-2参考答案

一.1.healthy 2.interview 3.activity 4.better best 5.unhealthy / ill 6.difference 7.show 7.shop 8.different 9.once 10.real 11.twice 12.balanced 13.question 14.teeth 15.dear 16.late 17.ill 18.goodness

二.1.go skateboarding 2.a lot of /lots of /much sleep 3.is good for 4.try to 5.How often ,go to the movies /go to see the film. 6.go out at night 7.to be /stay /keep healthy 8.some hot tea with honey. 9.not …any more 10.go to bed early 11.to eat /have healthy food.12.host family.

三.1.Eating , is 2.gets 3.be 4.gave 5.am not feeling 6.didn’t do 7.telling 8.talking 9.got 10.are eating

四.1.see a dentist 2.have a cold 3.lie down 4.at the moment /now 5.be angry with 6.be late for 7.hardly ever 8.want sb to do sth 9.eating habit 10.surf the Internet 11.healthy lifestyle 12.照顾;照看 13.有压力的;紧张的 14.保持健康15.肩并肩/势均力敌/旗鼓相当16.取得好成绩17.与…相同18.一条建议

五.1.What’s the matter with you? 2.don’t think; is 3.Does he do his homework once or five times a week? 4.How often does she drink milk? 5.take care of 6.How

六.1-5 BDACD 6-10 BDABD 11-15 DABCB 16-20 DCBAB 七.1-5ACBBC 6-10ADBAB

八.( A )1-5 ACBDB ( B )CCABA ( C )1-5BCBAB

范文五:八年级英语作业

立德 践行 敏学 精思

12-13学年第一学期八年级英语作业

Class_______________ Name ______________ Grade _____________

一、词汇

1. Mr Li has a good sense of h______. He always makes us laugh.

2. She doesn’t has curly (卷曲) hair. She has s__________ hair.

3. His daughter has poor e_______. She can’t see the words on the blackboard .

4. My brother likes sports, and he looks s_______.

5. He often w_____ a smile on his face.

6. He is h______ and everyone believes in him.

7. He is reading a m________ about teenagers.

8. He plays the piano very well. He is m_______.

9. She has a face as r_______ as the moon, big blue eyes and a small nose.

10. Beibei is about 1.60 meter tall. What’s your __________?

11. Many visitors come to Beijing to visit the Tian’anmen S________ every day.

12. When something _________(烦恼)me, I always call her.

13. Betty is the ________(苗条的) in her class.

14. Our teacher made us ________( clean ) our classroom yesterday.

15. I have a wonderful time_______( chat) with my friends on the ICQ.

16. I’m sorry. I have no time______(go) shopping with you today.

17. We’re pleased with the ________(please) trip.

18. He did the______(badly) in our class.

19. We felt ________(无聊)with the boring books.

20. I’m _______(true) sorry that things had to end like this.

二、选择填空

( )21. This one is __________ of the two pairs of shoes.

A. more expensive B. the most expensive C. expensiver D. the more expensive

( ) 22. ______ all the stars , the sun is ________ to the earth. A. Of, the nearest B. Of, the nearer C. In, the most near D. In, the nearest

( ) 23. How did you make the talktive boy_____________?

A. stop talking B. to stop talking C. stop to talking D.stopped to talk

( ) 24. His English is ______ than __________.

A. worse, her B. worse, hers C. better, her D. better, she

( at his son.

A. happy , happy B. happily , happily C. happy , happily D. happily , happy

( )26. We didn’t find ______ in the picture.

A. unusual anything B. nothing unusual C. anything unusual D. unusual something

( )27. He hopes his son _________ a doctor in the future.

立德 践行 敏学 精思

A. to be B. be C. will be D. to become

( )28. I don’t know which T-shirt was________, so I took them both.

A. better B. well C. best D. good

( ) 29. –This digital camera is really cheap!

-The _______, the better. I’m short of money, you see.

A. cheap B. cheaper C. expensive D. more expensive

( )30. Helen told me that she had some problems ______ his English learning.

A. on B. for C. in D. with

三、完形填空

A rich Australian went into a _31_ in New York. He wanted very much_32__ a nice-looking watch. He saw a watch that he liked, but the owner of the shop asked five __33__dollars for it. Suddenly a young man came into the shop, took _34_out of the owner’s hands and ran out with it. It all happened in a few__35__. When the owner ran out into the street, the young man was already_36_ among the people. The Australian went on. At the next corner, he saw_37_ with the stolen watch in his hand. “Do you want to buy a fine watch, sir?” He said in a low voice. “It’s only a hundred dollars.” “The young man doesn’t know I saw him stealing the watch,” he thought. The Australian __38_it at once and went back to his room with the watch. He told his friend about it. His friend took a look at the watch and started laughing. He said, “You are a__39__. This watch isn’t worth even ten dollars. I’m sure the _40_and the young man planned this together.

( )31.A. shop B. post office C. bank D. city

( )32. A. to see B. to steal C. to buy D. to borrow

( )33. A. hundred B. hundred of C. hundreds D. hundreds of

( )34.A.money B. a watch C. shop D. the watch

( )35.A. minutes B. seconds C. while D. moment

( )36.A. getting B. in C. lost

( )37.A. owner B .a man C. a woman D. running D. the young man

( )38. A. cost B. bought C. paid D. spent

( )39.A.clever B. lucky C. luckily D. fool

( )40.A.policeman B. man C. shop owner D. Australian

四、阅读理解

A

Some students think it difficult to learn English well. That’s because they don’t find the right way. I think reading is very important for students. The more you read, the better you’ll understand. Reading is helpful to listening, speaking and writing.

If you often read English aloud, you’ll improve your listening. On the other hand, listening a lot can help you to read better. Reading English everywhere when you are free, if you wish. You can get a lot of knowledge when you read. Sometimes you need to express your ideas, you can either speak or write. That means you are using what you learned from reading. The same as

立德 践行 敏学 精思 Chinese, the more you read, the better you can write. If you want to remember something, you should read again and again. So from now on, you’d better do more reading. It’s a good way to learn English well.

( ) 41. Some students think it difficult to learn English well because _________.

A. they don’t work hard B. they are afraid of English.

C. they don’t find the right way D. they aren’t clever

( ) 42. Reading is helpful to ________.

A. speaking B. listening C. writing D. A. B & C

( ) 43. The writer thinks ________ is a good way to learn English well.

A. the better you write B. doing more reading

C. the more you remember D. the more you write

( ) 44. In Chinese studying, the more you read , _________.

A. the better you speak B. the better you write

C. the more you remember D. the more you write

( ) 45. The title of this passage may be _________.

A. English is important B. Reading is helpful

C. English is difficult D. Reading is important

B

Long, long ago there was a very foolish thief. Do you know what he did one day? When he wanted to steal(偷) the bell on his neighbour’s door, he walked up to the door, took hold of(抓住) the bell and pulled hard. The bell made a very loud noise. The thief was afraid and went home.Then he sat down to think, “I must do something about the noise,” he said. He thought and thought. At last he had an idea. “Ah, I’ll put some cotton in my ears. Then I won’t be able to hear the noise.”The next day he went to the door of his neighbour, and took hold of the bell. This time he pulled even harder. The bell rang loudly, but the thief did not hear anything. With another hard pull he got the bell out. Just then the neighbour came running out. “Steal my bell? I’ll teach you a lesson(教训),” the angry man shouted. And he hit the thief on the nose.The foolish thief did not know how the neighbour found out he was stealing the bell. “Why did he come out just then?” he wondered(感到疑惑).

( )46.The thief was trying to get .

A.his neighbour B.his neighbour’s doorbell

C.some cotton D.a door with a bell on it

( )47.The thief put some cotton in his ears. He thought it would be for him to steal the

doorbell.

A. safe B. difficult C.dangerous D. easy

( )48. The neighbour ran out probably(很可能) because .

A.he knew his doorbell was being stolen

B.he thought someone was eager(渴望)to visit him

立德 践行 敏学 精思

C.He realized(意识到)something strange happened D.Both B and C

( )49. The neighbour hit the thief to A. give him lessons B. punish (惩罚) him for stealing

C. help him with the bell D. be his teacher

( )50. Which of the following is TRUE?

A.The thief understood why he was hit on the nose.

B.The thief knew why the neighbour came out.

C.The thief thought the neighbour could not hear the bell.

D.The thief didn’t want to know why the neighbour ran out just at the time he stole the

doorbell.

C

Last Sunday I saw the worst storm in years. It came suddenly and went on for more than three hours. After lunch, I went into my room to have a rest. The air was hot, and all was quiet.

The strong wind started blowing into my room. Pieces of paper on my desk flew high into the air and some flew out of the open window. As I ran out to catch them, big drops of rain began to fall.

When I came back into the house, it was raining harder and harder. I tried very hard to close the window. Then I heard a loud crashing(碰撞的) sound from the back of the house. I ran out of my room to find out what it was--- a big tree had fallen down and broke the top of the back room.

( ) 51. The storm happened________.

A. in the morning B in the afternoon

B. while I was in the back room D while I was in the garden

( )52.Before the storm came, the weather was_________.

A. cold B. cool C. hot D. warm

( )53.The storm went on for _________.

A. over three hours B three hours

C less than three hours D two hours

( )54.The wind blew some of the paper ________.

A. all over the floor B out of the door

C . into the back room D. out of the open window

( )55.The top of the back room was broken because of _______.

A. the hot air B. the crashing sound C. the rain D .the falling tree

D

It was winter, and Wilson wanted to do a lot of shopping. So she waited until it was Saturday when her husband was free. And she took him to the shops with her. She wanted him to pay for everything and to carry her parcels(包裹). They went to a lot of shops and Mrs Wilson bought a lot of things. She often stopped and said, “look, John! Isn’t that beautiful?”

Mr Wilson then answered, “All right, dear. How much is it?” and took his money out to pay

立德 践行 敏学 精思 for it.

It was dark when they came out of the last shop, and Mr Wilson was tired. He was thinking about other things. He wanted to have a drink by the side of a warm fire at home. Suddenly his wife looked up at the sky and said, “Look at the beautiful moon, John!”

Without hesitation(犹豫),Mr Wilson answered, “All right, dear. How much is it?”

( )56. Mrs Wilson took Mr Wilson to go shopping because________________.

A. he enjoyed shopping

B. she wanted him to pay for her shopping

C. he was good at shopping

D. she wanted to buy something for him

( )57. Mrs Wilson went to many shops and_____________________.

A. bought few things

B. bought a lot of things

C. bought nothing

D. couldn’t decide what to buy

( )58. Mr Wilson ______________________________.

A. was very careful about shopping

B. was very good at shopping

C. didn’t care so much about shopping

D. enjoyed shopping with his wife

( )59. Mr Wilson wanted to ___________when they got out of the last shop.

A. be at home B. have a drink C. have a rest D. all of the three

( )60. From this passage we know that ______________________________.

A. Mr Wilson enjoyed shopping

B. Mr Wilson was very happy on that day

C. Mr Wilson didn’t enjoy shopping very much

D. Mrs Wilson didn’t love her husband very much

五、任务型阅读

Thomas Edison was a great American inventor. After he lost his first job, for the next five years he went around the country from job to job. At last Edison went to New York. He had little money. He could not buy enough food to eat. He had no place to sleep.

For many days Edison looked for work. He was hungry. At first he found work fixing machines. He could fix the old machines. He also made new ones. The headman liked Edison’s new machines. He was going to give Edison $40,000 for them. Edison would now have money to do what he wanted.

Thomas Edison was then 23. He used the money to build a shop in New Jersey. He had many people working for him, but he worked more than any of them. He rested very little. Soon he was making more than 40 new things at one time.

立德 践行 敏学 精思

In 1876 Alexander Graham Bell made a telephone. But it could carry voices only a little way.

61.___________ 62.___________ 63.___________ 64.___________ 65.____________

66.___________ 67.___________ 68.___________ 69.___________ 70.____________

六、短文首字母填空

In the United States, children start school when they are five years old. In some states they must stay in school u___71___ they are sixteen. Most students are seventeen or eighteen years old when they l___72___ secondary schools. There are two kinds of s____73____ in the United States ------public (公立的)schools and private(私立的) schools. Most c___74___ go to public schools. Their parents do not have to pay for their education because the schools receive m____75___from the government. If a child goes to a private school, his parents have to pay e___76_____ money for his schoolings. Some parents still prefer private schools, though they are much more e____77___.

Today about half of the high school students go on to universities(大学)after they f___78___the secondary schools. A student in a state university does not have to pay very much if his parents l____79____ in that state.

Many students w___80_____while they are studying in universities. In this way they develop (发展)good working habits and live by their own hands.

71.___________ 72.___________ 73.___________ 74.___________ 75.____________

76.___________ 77.___________ 78.___________ 79.___________ 80.____________

主备人:赵小花 审核人:成娟 审批人:李茂东

范文六:八年级英语上英语写作

Unit1同步验收题

书面表达:

假如你和你的家人去年夏天一起去了海边度假,请你用英语描述一下你们在海边度假的情况(包括天气、食物、景色、人物心情等情况)。注意:条理清晰,句子通顺,词数在70左右。

Last summer I went to the beach with my family.Our vacation was pretty good.We went there by bus and the bus trip was relaxing. The beach was very beautiful and clean. I played with the sand. It was sunny,cool and wet. The people there were friendly and the food was delicious. I ate lots of sea food. We enjoyed the vacation very much and we hope to go there again.

Unit3同步验收题

书面表达:

下周,你们班将组织一次以“我的好朋友”为主题的班会。你认为好朋友应该是什么样子的?他或她的性格、爱好是否应该相同?请从自身的体会出发,用英语写一篇70词左右的发言稿来阐述你观点。 Good morning, everyone!

Should friends be different or the same? Some people think good friends should have the same views and interests. I don’t think so. My best friend is more outgoing than me. She likes to play sports, but I

like sit there and watch her play. In my opinion(观点), a good friend always makes you happy. it’s not necessary to be the same. That’s all. Thanks for listening!

期中复习题

书面表达:

下面是English line杂志社就“休闲时间学生都做什么”这一问题对某市部分初中生进行调查的结果。请根据该调查报告,并谈谈你的意见和看法。

English line made a survey on what junior middle school students do in their spare time.Here is the result.

After school,60% of students study and read books or do homework at home.5% watch TV and 15% play computer games. 20% do sports or play outdoors with classmates or friends.

Things are much better than before, but still about 60% of students are busy studying in their free time. Study is not the only important thing for children playing is important fo then, too. By playing, children can keep healthy and learn things that they can’t get from books. So children need more tine to do different kinds of activities.

期中复习题(4)

书面表达。

假如某杂志社举办了以Doing sports makes us healthy 为题的征文比赛。请你根据提示问题写一篇关于做运动的短文,向该杂志社投稿。

内容提示:

1、

2、

3、

4、

5、 Is it important for everyone to do sports? What sports do you like? Why do you like it/them? Whom do you often do sports with? How often and home long do you do sports? How do you feel after doing sports?

要求:词数80左右。

Doing sports makes us healthy

We did a survey of our classmates and this is what we learned. The best radio station is Easy Listening 97.9 FM, because it plays the most popular music. The best supermarket is Jason’s, because it has the best quality and the things there are very cheap. As for theaters, the best one is people’s Theater, because it has the most comfortable seats.

期中复习题(5)

书面表达

假如你班来了一位新同学,同学们都很喜欢她,请根据下面的提示,写一篇70词左右的小短文,介绍一下这位同学。

We have a new student in our class. Her name is Li Mei. She is 14 years old, and she comes from America. She likes reading and listening to music. She is kind and outgoing. She is better at English than me. She often helps me with it. She is friendly to us. We all love her. I think we can get on well with each other.

期中复习题

I went to visit Sydney with my family in 1998.We stayed there for fourteen days. We had great fun there. On the first day, we went to the beach. It’s beautiful. We lay on the beach and relaxed. Then we took some photos. On the second day, my brother and I stayed at the hotel to watch soccer matches. My parents went shopping. They bought some beautiful clothes for us. In the next twelve days, we visited some of the well-known places in Sydney. Then we went back home by ship. I’ll never forget the trip.

Unit 6 同步验收题

书面表达

你的笔友Maria来信说她在做一个关于中国孩子的未来理想的调查。请你(Linda)给她写一封回信,谈谈你和你的同学对未来的打算。

要求:70词左右。

Dear Maria,

How are you? Are you busy with your schoolwork? Now, let me tell you something about Chinese children’s dreams.

When I grow up, I am going to be a math teacher and work in a good school. I always love to study math. Wang Jing, my best friend,wants to be an actress.She likes movies very much and often watches videos at home.She is going to America to take acting lessons. My classmate, Wang lei,is going to be basketball player when he grows up.He says he’s going to practice basketball every day and go to a sports college after high school.

Would you like to tell me your dream?

Yours,

Linda

Unit 7 同步验收题

书面表达

Do you know Lisa? She is my good friend. Now Lisa is a university student. She lives in her school with her classmates. She likes playing tennis best. Her life was different five years ago, she was a middle school student. She lined with her grandmother at home. She liked playing volleyball. What will her life be like in five years? She thinks she with bo a reporter. She will play baseball. She will live in a big house with her parents. She thinks she will keep a pet cat.

书面表达

你的笔友Jim来信说想学做一道中国菜。请你根据下面的提示,向他介绍一下做法。

内容提示:

原料:豆芽(bean sprouts),盐。

步骤:1、首先把锅放在火上;

2、然后在锅里倒一些油;

3、油热了后,放入豆芽、盐;翻炒(stirfry)一两分钟;

4、最后将豆芽盛入盘里。

要求:60词左右,信的开头和结尾已经给出。 Unit 8 同步验收题

Dear Jim,

How are you? I’m very glad to hear from you. Now I teach you to make this Chinese dish.Fist,Put the pan on the fire. And then pour some oil into it. When the oil is hot, put the bean sprouts into the pan. Stir fly them for two minutes. Then add some salt and other ingredient. If you like hot food, you can put some paper in it.Finally,put the bean sprouts on the plate.

Welcome to China! I’m looking forward to meeting you!

Yours,

Li Mei

Unit 9 同步验收题

书面表达

假设你是张明,你校的英国交换生吉姆邀请你参加本周六12:00至14:00在他家举半的生日派对。但这个周六你没有时间去参加他的派对。请你根据下面的日程表,写一封信回复吉姆的邀请。 Satueday Activties:

9:00——12:00 attend a math competition

12:00——13:00 lunch time

13:00——15:00 go to the movies with family

Dear Jim,

I’m very happy to get your invitation. I would love to go, but I’m

afraid I can’t. I have to attend a math competition on Saturday morning from 9 to 12 o’clock. And then I have to have a quick lunch, because I plan to go to the movies with my family from 1 to 3 o’clock in the afternoon. So I can’t go to your party. I am very sorry about missing such a special day. I wish you have a great time that day!

Yours,

Zhang MingUnit1同步验收题

书面表达:

假如你和你的家人去年夏天一起去了海边度假,请你用英语描述一下你们在海边度假的情况(包括天气、食物、景色、人物心情等情况)。注意:条理清晰,句子通顺,词数在70左右。

Last summer I went to the beach with my family.Our vacation was pretty good.We went there by bus and the bus trip was relaxing. The beach was very beautiful and clean. I played with the sand. It was sunny,cool and wet. The people there were friendly and the food was delicious. I ate lots of sea food. We enjoyed the vacation very much and we hope to go there again.

Unit3同步验收题

书面表达:

下周,你们班将组织一次以“我的好朋友”为主题的班会。你认为好朋友应该是什么样子的?他或她的性格、爱好是否应该相同?请从自身的体会出发,用英语写一篇70词左右的发言稿来阐述你观点。 Good morning, everyone!

Should friends be different or the same? Some people think good friends should have the same views and interests. I don’t think so. My best friend is more outgoing than me. She likes to play sports, but I

like sit there and watch her play. In my opinion(观点), a good friend always makes you happy. it’s not necessary to be the same. That’s all. Thanks for listening!

期中复习题

书面表达:

下面是English line杂志社就“休闲时间学生都做什么”这一问题对某市部分初中生进行调查的结果。请根据该调查报告,并谈谈你的意见和看法。

English line made a survey on what junior middle school students do in their spare time.Here is the result.

After school,60% of students study and read books or do homework at home.5% watch TV and 15% play computer games. 20% do sports or play outdoors with classmates or friends.

Things are much better than before, but still about 60% of students are busy studying in their free time. Study is not the only important thing for children playing is important fo then, too. By playing, children can keep healthy and learn things that they can’t get from books. So children need more tine to do different kinds of activities.

期中复习题(4)

书面表达。

假如某杂志社举办了以Doing sports makes us healthy 为题的征文比赛。请你根据提示问题写一篇关于做运动的短文,向该杂志社投稿。

内容提示:

1、

2、

3、

4、

5、 Is it important for everyone to do sports? What sports do you like? Why do you like it/them? Whom do you often do sports with? How often and home long do you do sports? How do you feel after doing sports?

要求:词数80左右。

Doing sports makes us healthy

We did a survey of our classmates and this is what we learned. The best radio station is Easy Listening 97.9 FM, because it plays the most popular music. The best supermarket is Jason’s, because it has the best quality and the things there are very cheap. As for theaters, the best one is people’s Theater, because it has the most comfortable seats.

期中复习题(5)

书面表达

假如你班来了一位新同学,同学们都很喜欢她,请根据下面的提示,写一篇70词左右的小短文,介绍一下这位同学。

We have a new student in our class. Her name is Li Mei. She is 14 years old, and she comes from America. She likes reading and listening to music. She is kind and outgoing. She is better at English than me. She often helps me with it. She is friendly to us. We all love her. I think we can get on well with each other.

期中复习题

I went to visit Sydney with my family in 1998.We stayed there for fourteen days. We had great fun there. On the first day, we went to the beach. It’s beautiful. We lay on the beach and relaxed. Then we took some photos. On the second day, my brother and I stayed at the hotel to watch soccer matches. My parents went shopping. They bought some beautiful clothes for us. In the next twelve days, we visited some of the well-known places in Sydney. Then we went back home by ship. I’ll never forget the trip.

Unit 6 同步验收题

书面表达

你的笔友Maria来信说她在做一个关于中国孩子的未来理想的调查。请你(Linda)给她写一封回信,谈谈你和你的同学对未来的打算。

要求:70词左右。

Dear Maria,

How are you? Are you busy with your schoolwork? Now, let me tell you something about Chinese children’s dreams.

When I grow up, I am going to be a math teacher and work in a good school. I always love to study math. Wang Jing, my best friend,wants to be an actress.She likes movies very much and often watches videos at home.She is going to America to take acting lessons. My classmate, Wang lei,is going to be basketball player when he grows up.He says he’s going to practice basketball every day and go to a sports college after high school.

Would you like to tell me your dream?

Yours,

Linda

Unit 7 同步验收题

书面表达

Do you know Lisa? She is my good friend. Now Lisa is a university student. She lives in her school with her classmates. She likes playing tennis best. Her life was different five years ago, she was a middle school student. She lined with her grandmother at home. She liked playing volleyball. What will her life be like in five years? She thinks she with bo a reporter. She will play baseball. She will live in a big house with her parents. She thinks she will keep a pet cat.

书面表达

你的笔友Jim来信说想学做一道中国菜。请你根据下面的提示,向他介绍一下做法。

内容提示:

原料:豆芽(bean sprouts),盐。

步骤:1、首先把锅放在火上;

2、然后在锅里倒一些油;

3、油热了后,放入豆芽、盐;翻炒(stirfry)一两分钟;

4、最后将豆芽盛入盘里。

要求:60词左右,信的开头和结尾已经给出。 Unit 8 同步验收题

Dear Jim,

How are you? I’m very glad to hear from you. Now I teach you to make this Chinese dish.Fist,Put the pan on the fire. And then pour some oil into it. When the oil is hot, put the bean sprouts into the pan. Stir fly them for two minutes. Then add some salt and other ingredient. If you like hot food, you can put some paper in it.Finally,put the bean sprouts on the plate.

Welcome to China! I’m looking forward to meeting you!

Yours,

Li Mei

Unit 9 同步验收题

书面表达

假设你是张明,你校的英国交换生吉姆邀请你参加本周六12:00至14:00在他家举半的生日派对。但这个周六你没有时间去参加他的派对。请你根据下面的日程表,写一封信回复吉姆的邀请。 Satueday Activties:

9:00——12:00 attend a math competition

12:00——13:00 lunch time

13:00——15:00 go to the movies with family

Dear Jim,

I’m very happy to get your invitation. I would love to go, but I’m

afraid I can’t. I have to attend a math competition on Saturday morning from 9 to 12 o’clock. And then I have to have a quick lunch, because I plan to go to the movies with my family from 1 to 3 o’clock in the afternoon. So I can’t go to your party. I am very sorry about missing such a special day. I wish you have a great time that day!

Yours,

Zhang Ming

范文七:八年级英语上册校本作业--国庆作业一有答案

八年级(上)英语国庆练习卷一

班级 姓名

一. 单项填空(10分)

( )1._______students watch TV three or four times a week. A. Most B .The most C .The some D . The all

( )2._____ TV too much isn't good ______ our eyes.

A. Watch; to B. Watching; for C. Watch; for D. Watching; to

( )3.---Does your mother wants you ____ milk every day? ---Yes, of course. She says it’s good. A. drink B. to drink C. drinking D. drinks ( )4. ---_____ do you eat junk food? ---About once a week.

A. How B. How many C. How long D. How often

( )5.---Do you think that you have a healthy habit?---Yes. I _______ my health.

A. look at B. look after C. look up D. look like

( )6.It's important to eat a ________diet. A. balanced B. balance C. balancing D. balances ( )7. —“My father has bought a new car.”

— “

— “It’s blue and beautiful.”

A. What do you like? B. What’s it like? C. How is it like? D. How do you think of it? ( )8. I'm________. I need to have a good rest. A. hungry B. tired C. thirsty D. stress out

( )9. -Miss Brown has a bad cold. She feels terrible. - ________.

A. Sorry to hear that. B. That’s a good idea. C. Is that so? D. I don’t think so.

( )10. He works very hard. Every night . he doesn't go to bed _____eleven o'clock.

A. after B. until C. since D. in 二、完形填空(10分)

Mrs. Brown, a rich woman, lived with Benny. She liked Benny very much. She made little coats for him and gave him the ____1____ food. Benny grew fatter every day. Mrs. Brown didn’t want to take him out for long walks because she ____2____ long walks herself, for she was also very fat. One day Benny became ill. He lay on the floor and would not eat anything. Mrs. Brown was very afraid, so she ___3__him to the doctor. As soon as the doctor saw Benny, he knew what had happened. “Will you leave your __4__ behind with me for two days?” he asked Mrs. Brown. “I am sure I will make him eat.” She __5__. When the woman had left, the doctor told his man to put Benny in a little room and give him only cold water.

Mrs. Brown came to the doctor’s house two days later. The doctor brought Benny to her. He looked like a __6__ dog. He jumped into Mrs. Brown’s arms. “Does he eat now?” the __7__ asked. Then the doctor gave some bread to Benny, “Bread!” cried Mrs. Brown. “Benny _8__ eats bread!” But before she finished speaking, Benny had eaten up the bread!

Mrs Brown __9____ the doctor. She paid some money to him, “What ____10____ did you use?” “Water only!” the doctor smiled.

( ) 1. A. best B. least C. worse D. bad ( ) 2. A. liked B. took C. preferred D. hated ( ) 3. A. caught B. gave C. took D. sent ( ) 4. A. son B. dog C. daughter D. husband ( ) 5. A. thought B. spoke C. said D. agreed ( ) 6. A. different B. same C. fat D. bad ( ) 7. A. girl B. boy C. woman D. man ( ) 8. A. always B. never C. often D. usually ( ) 9. A. saved B. laughed at C. caught D. thanked ( )1 0. A. food B. fruit C. medicine D. way 三、阅读理解(25 分。 第一篇每个1分,后面两篇每个2 分 )

( A )

Is it far from the house ?

When Mary was just seven, her family moved to a new city. She went to school by school bus. It was not near to her house. One morning, there was something wrong with the family’s clock. When they got up. It was too late for Mary to

catch the school bus. Her mother said she would drive Mary to school. On her way to the office.

“But how will you find the way, Mum?” Mary asked,“ you have only been to school once.” “Yes,” her mother answered , “but you been there by school bus several times(几次),you know the way.” “ Oh, yes,” said Mary.

They started out and Mary asked her mother to drive round most of the town before they got there. When they arrived, her mother saw that it was not really very far from their house.

“Why did you make me go such a long way? ”her mother asked her. “Well, Mum,” answered Mary,“I know only this way. The bus always goes like this, so the other children can take it to school.”

( )1 Mary was_________

A.seven years old B. nine years old

C. ten years old D. five years old

( )2 Mary usually went to school_________ A. on foot B. by bike

C. by school bus D. by her mother’s car ( )3 The school was_________ to her house. A. very far B. not very far

C. a long way D. very near

( )4 Why was Mary late to catch the school bus? A. Because she didn’t sleep well.

B. Because she couldn’t get up.

C. Because there’s something wrong with the clock. D. Because she didn’t want to go to school.

( )5 How many times have Mary’s mother been to school?

A. Only once B. three times C. Many times D. several times

( B )

Happiness is for everyone. You don’t need to care about those people who have beautiful houses with large gardens and swimming pools or those who have nice cars and a lot of money and so on. Why? Because those who have cars may want to walk on the country roads in their free time.

In fact, happiness is always around you if you put your heart into it. When you are in trouble at school, your friends will help you. When you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health. When you get success, your friends will say congratulations(祝贺) to you. When you do something wrong, people around you will help you to correct it. And when you do something good to others, you will feel happy, too. All these are your happiness. If you notice a bit of them, you can see that happiness is always around you.

Happiness is not the same as money. It is a feeling of your heart. When you are poor, you can also say you are very happy, because you have something else that can’t be bought with money. When you meet with difficulties, you can say loudly you are very happy, because you have more chances to challenge yourself. So you can not always say you are poor and you have bad luck . As the saying goes, life is like a revolving(旋转) door. When it closes, it also opens. If you takes every chance you get, you can be a happy and lucky person.

( A .happy B .lonely C .free D .excited ( )7. When you fall down in a PE class, both your teacher and your classmates will .

A. laugh at you B. play jokes on you

C .quarrel with you(吵架) D .help you up

( )8. What will your friend say to you when you get good grades?

A .Oh, so do I B. Congratulations C .Good luck D. It’s just so-so

( )9. Which idea is not right according to the passage? A. People who have cars would never like to walk in the open air.

B. You can get help from others when you make mistakes. C . You can still be a happy person even if you have little money.

D . Happiness is always around you though difficulties come towards you.

( )10. Which of the following is this passage about? A .Bad luck B. Good luck

C. Happiness D . Life

( C )

You want to know about my staying in America, right? Well, to tell you the truth,it is really an eye-opening experience(经历)to study here. In China, I had English classes five times a week since the fifth grade. However, I didn't know how different textbook English could be from everyday English until I came to Hotehkiss School, Connecticut. When I first studied English, I was told(被告诉)to say, “I am fine” when people say, “How are you?” But in the US, I found that people say, “I am good” or “I’m tired”.

One day, someone greeted(问候) me with “What's up?” It made me I thought for a moment and then smiled because I didn't know what to say. Since then, I have discovered(发现)more and more differences between Chinese and US cultures(文化). I was also surprised by how hardworking US students are. In China, schoolwork is almost everything, so we study hard and that's it. But here, a “good” student gets good grades, does a lot for the public and plays sports or music. The kids here are so talented(有才能). I am starting to be sorry that I stopped playing the piano at an early age and that I have never thought about sports.

( )11. According to the writer, textbook English is ______ everyday English.

A. quite different from B. the same as C. more difficult than D. easier than

( )12. What does the word “confused” in the paragraph mean in Chinese?

A. 困惑 B. 憧憬 C. 悲伤 D. 后悔 ( )13. What did the writer do when he was a little kid ? A. He ran every day B. He played the piano C. He often swam D. He usually played basketball. ( )14. A good US student spends his / her time ______. A. only in doing homework B. only on sports or music C.only in working for the public

D.on studies, sports or music and public work ( )15. Which is the best title for the passage?

A. My Own Travel in the US B. My Studying in the US C. My Opinion about the US D. My Friends in the US 四、词汇运用 ( 15 分 )

A . 根据所给的提示,写出空白处单词的正确形式。(每空只填一词,5分)

send west tooth babysit different 1. Alan wants to visit some countries. 2.Please brush your ________ before you go to sleep . 3. Jim is very kind, he enjoys

4.Don’t trouble him, he is some emails to his friends. 5. There are many between Chinese and English culture.

B. 阅读下面短文,然后根据括号内汉语意思写出单词的正确形式(每空一词)。10分

(相同)class, they (经常)go to school and go home together . However , they have different . On weekends, Ann likes to stay at home and watch TV , but Jenny always goes out

( 锻炼) . Ann eats junk food every day , (虽然)she knows it is bad for her. Jenny likes junk food ,too . But she only eats it (两次)a month , because she

thinks eating junk food can help her to keep

(健康) . She (几乎)ever takes the medicine . So it’s ( 重要 )for us to have a good lifestyle.. 五、 任务型阅读 (5分)

借鉴别人的学习秘诀, 是学习的捷径之一。请把下面的学习秘诀和例子对上号。请把学习秘诀的编号填入题后的括号里。

Secrets of top students

Example One: “If I don’t understand what my teacher is explaining in the science, I ask him to say it again,” says Anna

Lee. “also asking more helped a lot.” 1. _________

Example Two: “When a teacher asks us to do a lot of homework,”says Dave Roman “ I will draw up a timetable and

表示还是在家或在校学习------,为此老师召集大家,进行了热烈的讨论,请根据下表, 写一篇调查报告,70 词左右。(短文开头已给出,不计入总词数)

plan to do it little by little, so it isn’t so tiring.

2. _________

Example Three: One student put a vocabulary list on the wall of

the bathroom. He learned a new word every day while brushing

his teeth. Another student used the time to remember biology

terms while practicing running. 3.

________

Example Four: In high school, Mike played football, painted

and was in the band. “I was so busy that I couldn’t waste time looking for a pencil or missing paper. I kept everything in

order.” He says. 4. ________

Example Five: Christi is an excellent student at the university. If her math teacher asks her to do five problems, she does ten. If the history teacher asks her to read five pages, she reads ten. “Part of learning is practicing,” she says, “and the more you practice, the more you learn.”

5. _____________

六、书面表达。(共15分,)

( A )

国庆长假已经度过了,同学们度假回来后,反应不一。有的非常兴奋,希望能有更多这样的假期;有的很疲劳,

2011年八年级上学期单元测试 U 1—3

Here are the results of the survey.

一. 单项填空

1—5 ABBDB 6—10 ABBAB 11—15 AACBB 二、完形填空

1.A 2. D 3. C 4. B 5. D 6. A 7. C 8. B 9. D 10. C

三、阅读理解

1-5A C B C A 6--10-5 BDBAC 11-15 BAADB 四、词汇运用

A .根据所给的提示,写出空白处单词的正确形式。 1.Western 2. teeth 3. babysitting 4. sending 5. differences.

B. 阅读下面短文,然后根据括号内的汉语意思写出单词的正确形式(每空一词)。

1. same 2. often 3. habits 4. exercise 5.Though

6. twice 7. less 8. healthy 9 . hardly 10. important 五、 任务型阅读 D B C A E 六、书面表达 A.

1. heavy 2. eat less junk food / not eat junk food / eat healthy food------ 3. a toothache 4, stomache 5. exercise, / play sports ----- B.

Here are the results of the survey. Many students hope

to have a long vacation again .They think they can visit many interesting places, they can also visit friends , they watch movies , go fishing / boating--- .They are going to have a good time . But a few students don’t think so . They think there are too many people and they are too tired. They would like to stay

at home or school ,they are relaxing at home , they are watching TV ,they are learning more at school during the vacation .

I think we need to have a long vacation , we are going camping or fishing , We can visit our friends -------.

范文八:八年级上英语语法练习作业

一. 写出下列动词的过去式:

Am/ is fall leave think

Are feed make win

Become find meet write

Bring forget pay sit

Begin give see send

Buy go sell say

Can hang sleep know

Do/does has spend lose

Eat hear

Teach tell

二. 写出下列形容词的比较级和最高级

Slow good

Bad fat

Big little

Thin easy

Outgoing few

Funny interesting

三. 句型练习

1.too……to

他太瘦了一直抬不动这个箱子

我妈妈太激动了说不出话来。

天儿太冷了不能出去

2 so……. that

他很乐于助人大家都喜欢和他聊天。

我妈妈太激动了说不出话来。

天儿太冷了不能出去

3.be +形+ enough to do

我足够大去开车。

这个教室足够大开聚会。

4.it takes sb+时+ to do

我每天要花半个小时走路回家。

昨天我爸爸花了一整天修车。

5.sb spend+时+doing (on sth)

我每天要花半个小时走路回家。

昨天我爸爸花了一整天修车。

这个老师每天花很多时间帮助学生数学。

take late many/much far early comfortable healthy keep

6.start to do/ doing stop doing

你何时开始学习滑冰的?当我三岁的时候我开始学滑冰。

你爸爸何时戒烟的? 他两年前戒烟的。

7. make sb/ do let sb/do help sb/do You’d better do

旅行是我更加热爱大自然。

做家务使我学会了很多生活技能。

让我们一起来保护大自然吧!

他经常帮助学习如何与别人相处。

你最好每天花十分钟读英语。

8.动名词用法。 Thank you for doing. thanks for doing Have fun doing

Be busy doing/ enjoy doing finish doing

谢谢你帮我打扫客厅。

我在大海里游泳很开心。

我喜欢和别人沟通。

你昨天读完这本书了吗?

9. tell sb/ ask to do forget to do try to do want to do .want to do/ would like to do 老师告诉我们要认真记笔记。

我昨天忘了关窗户了。

如果你有了目标就要努力去实现它。

你愿意和我一起去购物吗?

9. it’s +形+for sb+ to do

把每件事都做好不容易。

每天呆在家里很无聊。

学好一门外语很有用。

10.there be 句型

昨天超市里有很多人吗?

我的钱包里没钱了。

盘子里有面包吗?

明天将要有运动会吗?

11 could you please do sth?

你能把那本书递给我吗?

你能在饭后给我打个电话吗?

12. be going to

我将要为寒假制定一些计划。

当我长大后, 我将要去做我想做的事儿。

我将要攒钱买一个I phone。

13.than; of all , in our class; as…..as

我比你吃的多。

你的自行车比我的新多了。

我姐姐比我外向。

他是我们班中最风趣的。

我和我姐姐一样的文静.

14. sound/ sound like

这个消息听起来很激动人心。

这听上去像是一个不错的计划。

18. how many how much how often how long how far 你昨天买了几本书?

它需要多少酸奶来做奶昔?

桌上有几杯茶?

他打嗝有多久了?

你家里学校有多远?走路20分钟.

19过去式

肯定 主+ 动词过去时( 实义/ be)

他12岁的时候 获得了一等奖。

去年她获得了最佳表演奖。

上个星期我很累。我上了很多的课。

昨天他很高兴,因为他拍了很多好看的照片。

疑问 Did+ 主+动原 ( be + 主+ 其他)

当她开始学英语时 他多大了?

他昨天买了很多礼物吗?

你们上个星期很累吗?

否定: 主+ didn’t do + 动 主+be not +其他

范文九:八年级上寒假英语作业之小作文

八年级上小作文练笔

(一)假如你是八年一班的班长,负责通知同学们学校的安排和活动。今天上午你收到张主任的通知,请你写一封电子邮件将以下内容转告同学们,并通知他们由于天气原因明天休息一天。至少使用五句话表达相关内容,并涵盖所有信息。

Notice

Boys and girls,

Here is a message for you. You should read it carefully. And then you must tell that to

(二)假如你是王丹,你的美国笔友Lucy来信说要在寒假时来哈尔滨游玩。你非常高兴,为她制定了一份旅游计划。就请你根据下面的日记以书信的形式将你的计划告知她,并祝福她在哈尔滨度过一个愉快的寒假。

Jan. 1st, Sunday

Cloudy I am excited today. My American penfriend Lucy told me she would come to Harbin for ’ve made a plan for her visit.

____________Lucy,

How are you doing? I’m excited to know you’ll come to China for your winter holiday.I’ve made a plan for your visit._______________________________________________ __________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

(三)假如你是Mike,今天你参加了学生会组织的活动。下面请你根据昨天学校的通知,写一篇日记,记述此事,并表达自己希望为改善校园环境做更多的贡献的愿望。至少使用五句话表达相关内容,并涵盖所有信息。

NOTICE

Boys and girls,

Tomorrow we will do something for our school. Everyone is welcome to join in this activity.

’ Union

March 31st

________ 1st,2013, Friday Fine

The Students’ Union organized the activity. ______________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

(四)假如你是王薇,以下是你周三去北京旅游的行程。请你根据其内容写一篇日记,并表达今后还要去北京旅行的愿望。至少使用五句话表达相关内容,并涵盖所有信息。

Welcome to Beijing. Here is the schedule that our tourist agency ( 旅行社) provides. You’ll enjoy yourself during the day.

Oct. 23 __________ Sunny

I enjoyed myself today. ______________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

(五)6月1 日,张老师班级的学生组织召开了“人人都做志愿者”的主题班会,以下是班会的具体信息。会后,由你(李嘉言)代表班委会给张老师写了一封信,向她汇报同学们有很多收获,班会开展得非常成功。

Dear__________________,

How are you? ________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

Yous,

Lijiayan

范文十:2014学年八年级(上)英语独立作业

2014 学年八年级(上)英语独立作业(二)

命题学校:桐乡十中 命题人:沈彬 审核人:俞丽蓉

听力部分(20 分) 第I卷

一、听力(共 15 题, 满分 20 分) 第一节: 听对话,选择最佳答案。(共 5 小题, 计 5 分) 1.How does Linda learn English? A. By listening to the radio. B. By watching English movies. C. By listening to English songs. 2. Where is the boy from? A. England. B. The USA. C. China. 3. What does the boy often do after school? A. Play baseball. B. Play football. C. Play tennis. 4. Where probably are the speakers? A. In the library. B. In the hospital. C. At the stadium. 5. What is Tommy doing? A. Playing computer games. B. Doing his homework. C. Playing football. 第二节: 听两段长对话, 选择正确答案。(共 5 小题, 计 5 分) 听下面一段较长对话, 回答 6---7 两个问题. 6. What will Gary do on Saturday? A. Play tennis. B. Practise football. C. Go swimming. 7. How many people will go to the mountain on Sunday? A. Four. B. Three. C. Two. 听下面一段较长对话, 回答 8---10 三个问题. 8. Where does the girl’s father learn English? A. In a middle school. B. In an evening school. C. In an English Club. 9. Who does the girl’s father learn English with? A. Her uncle. B. Her aunt. C. Her mother. 10. What does the girl think of her father’s English learning?

1

A. It won’t take him much time to learn English. B. It’s easy for him to learn English. C. It’s too late for him to learn English. 第三节:听独白,完成信息记录表.(共 5 小题,每小题 2 分 共 10 分) The country—New Zealand Introduction Population Education Sports 11. A. low 12. A. Canada 13. A.3 14. A. universities 15. A. riding bikes It’s a(n) (11) _____ country; Many people came here from the (12) _____ in the 19th century. About (13) _____ million Children between the ages of 6 and 15 must go to school; There are six (14) _____. People enjoy many sports, such as football, tennis, skiing and (15) _____. B. island B. USA B. 4 B. hospitals B. table tennis C. rock C. UK C. 14 C. stadiums C. swimming

笔试部分(80)

二、项选择题(共 10 分) ( ) 16. Can you give me ______ about learning English, please? A. some advices B. some advice C. a advice D. any advice ( ) 17. ______ is not right to kill animal in danger. A. That B. This C. It D. What ( ) 18.It ______ Mr Green an hour to fix up his bicycle yesterday. A. lost B. paid C. spent D. took ( )19. I like oranges, and I like apples_________. A. also B. too C. either D. as well as ( ) 20. Many people ________on the bus when the accident happened. A. are sleeping B. slept C. sleep D. were sleeping ( ) 21. My parents told me ______ too much sweet before going to bed. A. to eat B. eat C. eating D. not to eat ( )22.Don’t speak in a low ______, I can’t catch what you

2

said. (

师】

A. voice B. noise C. sound D. voices )23. They haven’t decided _____ this weekend .【出处:21

教育名

A. where to go B. where going C. to go where D. going where ( )24. My elder sister is three years ________ than I.【来源:21·世纪·教育·网】 A. older B. eldest C. old D. oldest

( well. A. the, the, B. /, / C. /, the D. the, / 完形填空(共 10 分) 三、完型填空(本题共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的 A、B、C、D 四个选 项中选出最佳答案。 Playing sports is very important. I like sports and especially enjoy 26 very much in the sea. Last summer, I went to the 27 every day. I plan to go to the seaside this summer, but I’m afraid I 28 because I have a lot of work to do. I have a new job. Sometimes I have to work late 29 night. I now work more hours than before, 30 I can get more money. I like the 31 job, but it really takes up so much of my time. I want to have more chance of 32 sports in my free time. Maybe riding a bike is a good sport for me. Maybe I have to save 33 to buy a new bike. My neighbour, Miss Wilson, has a bike. She is pleased to let me 34 her bike at any time, but I like to use my own bike better. If I use 35 , I would worry about something would be wrong with it. It is really a good 36 to get a new bike. I think when I ride 37 work, I will get 38 at the same time. It is easier and cheaper to get to the beach by bike, 39 .This will be a 40 summer holiday for me. I am very happy. 26. A. running B. dancing C. swimming D. skating 27. A. beach B. hospital C. station D. bank 28. A. couldn’t B. can’t C. needn’t D. shouldn’t 29. A. at B. in C. with D. for 30. A. or B. this C. but D. that 31. A. new B. old C. boring D. wrong 32. A. to play B. played C. play D. playing 33. A. time B. jobs C. room D. money 34. A. use B. forget C. lose D. ask 35. A. mine B. hers C. his D. theirs

3

)25. May plays______ piano well while her brother plays ______football

36. A. area B. form C. idea D. matter 37. A. to B. from C. of D. with 38. A. food B. exercise C. advice D. drink 39. A. and B. also C. too D. either 40. A. exciting B. excited C. quiet D. Bored 四、阅读理解(共 10 小题,每小题 2 分,共 20 分) (A) The English language started about 1,500 years ago in England. Three groups of people came to the country. they were the Angles, the Saxons, and the Jutes. These three groups brought their languages with them to live in most of England. “England” means “Angleland” or “Country of the Angle.” The language that we speak today- Modern English is not the same as the English that people used 1,500 years ago, including Old English(before 1150) and the Middle English(up till 1500). That language-Old English sounds different, and it has some different rules of grammar. There were only a few thousand words in Old English. But Modern English does come from Old English, And it is still like it in many important ways. ( )41.How many languages did Old English come from? A. One B. Two C. Three D. Fou

r ( )42.Modern English is different from Old English in ____ . A. Grammar B. Pronunciation C. Words D. A, B and C ( )43.Which of the following statements is true? A. Modern English has nothing to do with Old English. B. Modern English has more words than Old English. C. Modern English has twice as much vocabulary as Old English does. D. There is no difference between Old English and Modern English. (B) You may have heard of the famous saying, “East or west, home is the best.” What does the word “home” mean to you? How do you say the word in French? In Chinese? In your language? Although people usually know what the word means, it sometimes has no exact translation. It’s not surprising, because home is different from country to country, and from person to person. A home is more than a roof and four walls. It’s the place where people cook, eat, talk, play and sleep inside. And at home you usually feel safe and relaxed. Homes look different in different countries. They also have different things inside. For example, in cold northern Europe, there’s a fire in the living room or kitchen and all the chairs face it. In the south, where the sun shines a lot, it’s more important to keep the heat(热) out, so there are small windows and cool

4

stone floors. We asked some people about their homes. How often do people move house in your country? “In my country many people don’t stay in one place for a long time. They often move every ten years or so.” ---Cheryl, Boston, the US What are the features(特征) of homes in your country? “In Britain, even in a town, there’s always a garden. We have separated (分开) bedrooms and living rooms. But we don’t often have balconies(阳台). The weather isn’t warm enough. ---Pat, Exeter, England ( )44.According to the passage, at home, you can do everything EXCEPT _____. A. making friends B. cooking and eating C. playing and talking D. sleeping and relaxing ( )45.Why is it important to keep the heat out of the house in southern Europe? A. Because they want to breathe fresh air outside. B. Because there’s a fire in the living room. C. Because they wear heavy clothes all day long. D. Because the sun there shines a lot. (C) When Anna first arrived in Wuhan, she couldn’t speak any Chinese, and she knew very little about China. She couldn’t use chopsticks, either. So for the first two or three weeks, she had to take a fork and spoon with her when she went to eat in a restaurant. But now, with the help of her friends, she can use chopsticks very well. Food was a big problem, too. It took her a few weeks to get used to Chinese rice. She didn’t really like it at first. She thought it was too oily(油腻的). Also, she doesn’t eat much rice. She usually eats bread, and her bread is quite different from most bread in China. Chinese bread is usually light and sweet. So she makes her own bread at home. As a Muslim(穆斯林), she isn’t allowed to eat pork. But that isn’t r

eally a problem. After she’d been in Wuhan for about a month, she found out that there were Muslims here, too, and lots of Muslim restaurants! Most of them serve Xinjiang food, Which is very similar to the food she eats. So now her food problem are solved(解决). What still puzzles her now is communication. After she has stayed in Wuhan for half a year, she is just able to speak several Chinese words. Each time she

5

goes to a market to buy things, she finds great difficulty in making herself understand with her broken Chinese. Sometimes her body language helps, but it doesn’t always happen. However, she has made friends with a girl who can speak Chinese very well, and she decides to learn from her. ( )46.When Anna first got to Wuhan, she could ______. A. speak some Chinese B. speak no Chinese C. use chopsticks D. cook Chinese food ( )47.Why does she make bread at home? Because _____. A. her bread is better B. she is a Muslim and can’t eat pork. C. Chinese bread is too oily D. she doesn’t like sweet bread ( )48.From the passage, we learn that _____. A. Muslims eat pork B. Muslims eat Xinjiang food C. Muslims eat much rice D. Muslims are all living in Wuhan ( )49.What does the underlined word “light” mean? A.咸的 B.轻的 C.清淡的 D.明亮的 ( )50.What’s the main idea of the last paragraph? A. It’s difficult for her to go shopping in supermarkets. B. She has made some friends who can teach her Chinese. C. She has some trouble in communicating with others. D. She decides to learn Chinese. 五、词汇运用: (本题共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) A. 用方框中所给单词适当形式填空,每个词只能用一次。 safely, fast, teeth, excite, danger 51. You’d better brush your ________ twice a day. 52. I don’t think this is an _________ book. 53. It’s _________ for a child to hang out(闲逛)in the street at night. 54.Our government is trying to make sure the students take school buses ______. 55. Ning Zetao swam ________ than any other swimmer in the men’s 100-meter freestyle event several days ago . B.根据所给中文正确拼写单词,每空填一词。 51.It was sunny just now. ________(突然)it began to rain heavily. 52.I have seen the book Alice’s Adventures in Wonderland _______(两次). 53.The boy sitting in the _______(角落)of the classroom is John. 54.In autumn the leaves turn yellow and ______ (落下)off the trees. 55.The cook was ________( 准备 )for a big meal in the kitchen when the manager came. 56.The snake ________(躲)itself in a box of bananas and came to the US from Asia.

6

57.There are more than 2,000 ________(学生)in the new school. 58.In 2050the world’s population may reach eight ________(十亿). 59.Xinjiang is in the _______(西北)of China and Tibet is in the southwest of China. 60.Look at the dark clouds. It is ________(也许)going to rain later on. 六、任务型阅读: (本题共 5 小题,共 5 分) 下面有五段电视节

目内容的解说词。请把它们的代号填入相应的位置。 A. People might grow plants and vegetables in the sea in about 50 years. B. When you need help for your homework, go to the library. You may find magazines, newspapers and big dictionaries there. They can always help you. C. The Lost World is an exciting American film. People, especially school students, may like it better. D. Even if you could buy the world, you could not buy a happy family, good friends or knowledge. E. For families with children, an important problem is getting the children away from the television to do their homework. 66.__________ -- Money Isn’t Everything 67. __________ --Films For Free Time 68. __________ -- Study Tools 69. __________ -- Farms of the Future 70. __________ -- Parents’ Headache 七、书面表达(满分 15 分)

寒假就快来了,你的笔友 Mary 要来乌镇旅游。请你以 Tony 的身份发一 封 email 给她,向她介绍你家乡乌镇的四季天气情况,人口数量是 6 万 多,旅游的最佳时间,以小桥小河而著名等。70 词左右,文章的开头和 结尾已给出,不计入总词数。

7

2014 学年八年级(上)英语独立作业(二)答题卷

一、听力(本题有 15 小题, 第一节、第二每小题 1 分、三节每小题 2 分共 20 分) 1. __________2. __________3. ___________ 4. __________ 5. ___________ 6.__________ 7. __________8. ___________ 9. __________ 10.___________ 11._________12.__________13. ___________ 14. __________15.___________ 二、项选择题(共 10 分) 16.________ 17.__________18. ___________ 19. __________ 20.___________ 21._________22.__________23. ___________ 24. __________25 ___________ 三、完型填空(本题有 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 26.________ 27.__________28. ___________ 29. __________ 30.___________ 31._________32.__________33. ___________ 34. __________35.___________ 36.________37. __________ 38. ___________ 39. __________40.___________ 四、阅读理解(本题有 10 小题,每小题 2 分,共 20 分) 41._________42.__________43. ___________ 44. __________45.___________ 46._________47.__________48____________ 49.__________ 50.___________ 五、词汇运用(本题有 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 51.________52. __________ 53. ___________ 54. __________55.___________ 56.________57. __________58. ___________ 59. __________ 60.___________ 61._________62.__________63. ___________ 64. __________65.___________ 六、任务阅读(本题有 5 小题,每小题 1 分,共 5 分) 66.________67. __________ 68. ___________ 69. __________70.___________ 七、书面表达(15 分)

8

Dear Mary, I am very glad to hear that you are coming to my hometown for a visit.____________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ ____________________________________

______ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ I am looking forward to your coming. Best wishes! Yours, Tony

9

2014 学年八年级(上)英语独立作业(一)

听力材料

第一节:听小对话,从 A、B、C 三个选项中选出正确的选项,回答问题, 每段对话仅读一遍。 1. M: Your English is so good, Linda. How do you learn it? W: I often watch English movies. 2. W: You speak English so well. Are you from America? M: No. I’m from England. 3. W: Do you often play baseball after school? M: No, I don’t. I play tennis often. 4. M: What’s the matter, madam? W: Doctor, I’m not feeling well. My head hurts. 5. M: Where is Tommy? W: He is playing football over there. You know, he loves football. 第二节:听长对话, 回答问题,每段对话读两遍。 听下面一段较长对话, 回答 6---7 两个问题. W: Hi, Gary. Do you want to play tennis on Saturday? M: Sorry, I will have a football practice. W: Well, I’m riding to the West Mountain with my cousin on Sunday. Perhaps you can join us. M: Sure, I’d love to. 听下面一段较长对话, 回答 8---10 三个问题. W: Dad, are you learning English in an evening school? M: Yes, I’m learning it with your uncle together. W: Did you learn it when you were a student? M: No, I didn’t. W: But I think it’s too late to learn English at your age. M: Oh, no. Remember it’s never too late to learn. 第三节:听独白,请根据独白内容,从 A、B、C 三个选项中选择正确的选 项,完成信息记录表,短文读两遍。 New Zealand is an island country. Many people came to New Zealand from the UK in the 19th century. Now it has a population of about 4 million. There are six universities in New Zealand and the children between the ages of 6 and 15 must go to school. People of New Zealand play and enjoy many sports, such as football and tennis. Many people also like skiing and swimming.

10

参考答案:

听力 单项 完型 阅读 词汇 1~5 16~20 26~30 41~45 51~55 56~60 61~65 任务型阅读 作文省略 BACBC 6~10 BBBAC 11~15 BCBAC BCDBD 21~25 DAAAD CABAC 31-35 ADDAB 36-40 CABCA CDBAD 46-50 BBBCD teeth, exciting, dangerous, safely, faster suddenly twice corner fall preparing/readying hid pupils/students billion northwest probably 66~70 DCBAE

11